Kizza

Colour Intense Mascara+друзі ч3

Colour Intense Mascara+друзі ч3

Перший пост з рожевою і фіолетовою тушами: https://club.makeup.com.ua/post/11453/

Другий пост з червоною і білою: https://club.makeup.com.ua/post/11495/

Сьогодні на очах туш у кольорі Tiffany. Це благородний колір морської хвилі, що вразив в мене у саме серденько. Як завжди туш наношу без бази та без кольорової підложки. Спробувала не полінкуватись і зафільмувати як ця туш веде себе в нашаруванні. Як бачите, колір насичений, але подекуди де не досягає пензлик трохи проглядає мій натуральний колір.

Олівчиком оформила нижню слизисту і внутрішню стрілку. Сам по собі олівець жирний, дещо подібний до його фіолетового брата з першого посту . Колір передає на 120%, добре тягнеться, розхід просто гігантський. А ще з мінусів те, що його не можна купити окремо, я цей відтінок бачила лише в бандлі олівців. Також додала його трошки у вже оформлені брови, так сказати - для родзинки😅

По нижній повіці прошлась тінями з палітри Parisa Neon Demon, свотчі пухнастим пензлем по незакріплений ВВ і пальцем по сухій шкірі додаю.

В якості прикрашалок в мене польський мультихром від Glam Shop у відтінку OMG!!! та блискітки від одного "братерського" бренду у відтінку Х-19.

Мультихром прекрасно наноситься і пальцем і плоским сухим пензлем і вологим пензлем теж. Люблю його - сяє просто неймовірно, але на фото надзвичайно важко піймати його бліки.

Про мій закуп від GS туть: https://club.makeup.com.ua/post/2308/

Як же мені приємно користуватись продуктами які реально працюють. Сьогодні просто як на підбір - все добре наносилось, чудово тушевалось ніяких розсипушок/осипачок не було. Я прям надзвичайно задоволена даними продуктами.

На губах помада NYX в кольорі French Maid про неї туть: https://club.makeup.com.ua/post/8247/

На обличчі мій мастхев Missha BB cream: https://club.makeup.com.ua/post/5691/

Рум'яна Eveline Feel the blush: https://club.makeup.com.ua/post/6275/

Брови L'Oreal Skinny Definer (мікроолівець): https://club.makeup.com.ua/post/5671/ у нього стався ребрендинг, тепер він називається по іншому.

Скульптор Lamel Blush: https://club.makeup.com.ua/post/10077/