Kizza

Гідрофільна олія Joko Blend

Гідрофільна олія Joko Blend

Упакований даний продукт в приємну пластикову тубу з рожевою наклейкою і зручним дозатором. Дизайн лаконічний, нічого зайвого. На наліпці присутні написи українською і англійською мовами, що дублюють інформацію.

Гідрофільна олія Joko Blend

Сам бальзам ніжно рожевого кольору, має легкий аромат хімозненького кавунчика. Аромат не в'їдливий , на обличчі не лишається тому дякую бренду за це. При видавлені на руки чи обличчя не тече, тримається купи. Якщо довго на нього дивитись - то трошки почне танути, лишаючи за собою масний слід.

Нажаль продемонструвати як цей олія-гель миє руку зі свотчами я не можу, бо в мене тоді відключили воду і довелося цей бальзам знімати акуратненько серветкою 😓 Але не хвилюйтесь - без випробування ми не лишились 😅

  1. На сухе обличчя нанесли засіб, потерли личко долоньками 1-2 хвилини.
  2. Після розмазування по обличчю набуваємо кольору благородної блискучої зелені Відчувається ніби макнули лицем в олію.
  3. Вмиваємось теплою водою ще кілька хвилин і дивимось на результат: олівець і трохи туші лишились, такоє по обідку губ трохи помада теж не захотіла прощатись з моїм обличчям. Витердась повторила пункти 1-3 ще раз.
  4. По моєму обличчю видно - що Kizza очікувала на інший результат.
  5. Тому завдяки перевіреному засобу La Roche-Posay Lipikar я дозмивала і залишки гідрофілки і залишки макіяжу і нарешті стала задоволена результатом.

Чи варто купляти цей засіб - думаю, якщо у вас макіяж легкий, без яких-небудь супер стійких продуктів - то однозначне так.

Якщо ви любите дуже стійкі продукти - то скоріше за все проходьте повз.

Особисто для мене - це не дуже дієва річ, так як розхід вмиватися по два рази, а то і три рази, в нього великий. Я краще буду користуватись пінкою - от вона з двох пшиків змиває повністю навіть дуже стійкий макіяж.

Цей продукт докористую, але в майбутньому буду уникати.