Засіб який можна використовувати куди завгодно ,тільки не для обличчя .
Garnier, за шо ?
Зараз буде антиреклама але для початку про сам гель
- Гель для вмивання, тож описувати для чього він потрібен, гадаю що не потрібно .
- Аромат має приємний ,але запах мені більше нагадує шампунь для волосся з яблуком чи шось таке ,якось в гелем мені взагалі не асоціюється .
- Економний у використанні .Треба зовсім трошки ,якщо видавити повний дозатор і нанести на обличчя ,прийдеться довго змивати ,бо гель сильно піниться .
- Шкіра в мене комбінована схильна до закритих камедонів ,засіб її очищує до скрипу і треба одразу наносити зволожуючу сироватку та жирний крем бо засіб дуже сушить шкіру .
Легкі крема шкіра просто всмоктує моментально ,я нанесла зволожуючу сироватку Medik8 Hydr8 B5 intense .Після моєї вмивашки її вистачає для зволоження ,ще й треба чекати поки вона поглинеться і крем зверху я не наношу .
А після гелю з Алоє шкіра її висмоктала моментально ,навіть чекати не треба ,і я одразу ще нанесла крем від Instytutum HydraFusion для більшого зволоження .
Мене вистачило на 4дні користування цим засобом бо з’явився неприємний свербіж і шкіра на протязі дня стала більше жирніти .
Я віддала його чоловіку у нього шкіра жирна схильна до акне ,але і він через пару днів став казати що почало свербіти шкіра обличчя .
Ми перестали ним користуватися поки не з’явились висипання .
Я уявлення не маю чьому у цього засобу багато хороших відгуків ...
А особливо від дівчат які отримали подарунковий бокс..,ну якщо він дійстно їм сподобався ,а не просто написали хороший відгук через те що на халяву подарували засіб😒
Якщо через подарунок ,то це дуже прикро ,бо тепер читаючи їхні пости про інші доглядові засоби думаешь що вони просто пишуть хороші відгуки щоб продати засіб і підзаробити декілька копійок ,а не честні відгуки на засоби .
Висновок :
Як по мені це дуже поганий засіб ,який 200 грн не коштує .
Очищення до скрипу це не ок і настільки підсушувати шкіру теж .
Якщо вже шукати з такої ж цінової категорії то вже краще засоби від Pharmaceris, Eveline, Biotrade, Marie Fresh Cosmetics, Ziaja.
Звісно у цих брендів теж не усі засоби супер але вмивашки для комбінованої та жирної шкіри непогані.
А взагалі на ощіченні я б не радила економити ,особливо тим хто хоче вивести закриті камедони ,бо саме правильне очищення і зволоження грає велику роль у догляді за шкірою.
У минулому дописі я писала що у мене шампунь від Orising погано вспінюється ,так от тепер в мене нове питання ,як гель для вмивання шкіри може вспінюватись краще за шампунь ?🤷🏼♀️
А ще прикол ,що він добре пінеться в тазу і непогано відстірує плями 😂
В кого він є спробуйте )))
Може вони тари поплутали і це все ж таки шампунь ?
Коментарі (0)