Ksyposhka

Засіб який можна використовувати куди завгодно ,тільки не для обличчя .

Засіб який можна використовувати куди завгодно ,тільки не для обличчя .

Зараз буде антиреклама але для початку про сам гель

  • Гель для вмивання, тож описувати для чього він потрібен, гадаю що не потрібно .
  • Аромат має приємний ,але запах мені більше нагадує шампунь для волосся з яблуком чи шось таке ,якось в гелем мені взагалі не асоціюється .
  • Економний у використанні .Треба зовсім трошки ,якщо видавити повний дозатор і нанести на обличчя ,прийдеться довго змивати ,бо гель сильно піниться .
  • Шкіра в мене комбінована схильна до закритих камедонів ,засіб її очищує до скрипу і треба одразу наносити зволожуючу сироватку та жирний крем бо засіб дуже сушить шкіру .

Легкі крема шкіра просто всмоктує моментально ,я нанесла зволожуючу сироватку Medik8 Hydr8 B5 intense .Після моєї вмивашки її вистачає для зволоження ,ще й треба чекати поки вона поглинеться і крем зверху я не наношу .

А після гелю з Алоє шкіра її висмоктала моментально ,навіть чекати не треба ,і я одразу ще нанесла крем від Instytutum HydraFusion для більшого зволоження .

Мене вистачило на 4дні користування цим засобом бо з’явився неприємний свербіж і шкіра на протязі дня стала більше жирніти .

Я віддала його чоловіку у нього шкіра жирна схильна до акне ,але і він через пару днів став казати що почало свербіти шкіра обличчя .

Ми перестали ним користуватися поки не з’явились висипання .

Я уявлення не маю чьому у цього засобу багато хороших відгуків ...

А особливо від дівчат які отримали подарунковий бокс..,ну якщо він дійстно їм сподобався ,а не просто написали хороший відгук через те що на халяву подарували засіб😒

Якщо через подарунок ,то це дуже прикро ,бо тепер читаючи їхні пости про інші доглядові засоби думаешь що вони просто пишуть хороші відгуки щоб продати засіб і підзаробити декілька копійок ,а не честні відгуки на засоби .

Висновок :

Як по мені це дуже поганий засіб ,який 200 грн не коштує .

Очищення до скрипу це не ок і настільки підсушувати шкіру теж .

Якщо вже шукати з такої ж цінової категорії то вже краще засоби від Pharmaceris, Eveline, Biotrade, Marie Fresh Cosmetics, Ziaja.

Звісно у цих брендів теж не усі засоби супер але вмивашки для комбінованої та жирної шкіри непогані.

А взагалі на ощіченні я б не радила економити ,особливо тим хто хоче вивести закриті камедони ,бо саме правильне очищення і зволоження грає велику роль у догляді за шкірою.

У минулому дописі я писала що у мене шампунь від Orising погано вспінюється ,так от тепер в мене нове питання ,як гель для вмивання шкіри може вспінюватись краще за шампунь ?🤷🏼‍♀️

А ще прикол ,що він добре пінеться в тазу і непогано відстірує плями 😂

В кого він є спробуйте )))

Може вони тари поплутали і це все ж таки шампунь ?