Iryna Koval

Bilou Pink Lemonade - лінійка догляду за волоссям

Привіт, красуні:)

Сьогодні хочу поділитися своїми враженням від лінійки догляду за волоссям Bilou Pink Lemonade.

Придбала я шампунь, кондиціонер та спрей, щоб повністю оцінити дію цієї лінійки на своєму волоссі.

Спочатку давайте поговоримо про запах. Ідея рожевого лимонаду звучить чудово, але коли я відкрила пляшечку, мене вразив досить штучний та хімічний аромат. Він не нагадував свіжість лимонаду, яку я очікувала. Це було вже першим розчаруванням для мене.

Крім того, ефективність шампуню та кондиціонеру Bilou Pink Lemonade також не вразила мене. Хоча він добре пінився і легко змивався, я не помітила жодних особливих переваг для свого волосся. Воно не стало більш м'якими або блискучими після використання цих продуктів. Я сподівалася на кращі результати, особливо враховуючи його обіцянки про зволоження та живлення волосся.

Спрей загалом теж більше не купляю, хочу чим швидше закінчити хоч цю баночку. Запах знову ж таки надто хімозний, хоча трішки приємніший ніж у шампуню та кандиціонеру. З переваг це лише дійсно легке розчісування волосся. Ніякого зволоження та блиску, які обіцяв виробник я не помітила.

Хотілося б підкреслити, що дизайн Bilou Pink Lemonade виглядає дуже мило та молодіжно, але це, на жаль, не компенсує його недоліки.

Загалом, я розчарована Bilou Pink Lemonade. Хоча догляд за волоссям це дуже індивідуально, можливо комусь сподобається та підійде ця серсія, але мої очікування не виправдані.

10 червня, 2023
Iryna Koval
10 червня, 2023