Iryna Koval

Bilou Pink Lemonade - лінійка догляду за волоссям

Bilou Pink Lemonade - лінійка догляду за волоссям
Bilou Pink Lemonade - лінійка догляду за волоссям

Привіт, красуні:)

Сьогодні хочу поділитися своїми враженням від лінійки догляду за волоссям Bilou Pink Lemonade.

Придбала я шампунь, кондиціонер та спрей, щоб повністю оцінити дію цієї лінійки на своєму волоссі.

Спочатку давайте поговоримо про запах. Ідея рожевого лимонаду звучить чудово, але коли я відкрила пляшечку, мене вразив досить штучний та хімічний аромат. Він не нагадував свіжість лимонаду, яку я очікувала. Це було вже першим розчаруванням для мене.

Крім того, ефективність шампуню та кондиціонеру Bilou Pink Lemonade також не вразила мене. Хоча він добре пінився і легко змивався, я не помітила жодних особливих переваг для свого волосся. Воно не стало більш м'якими або блискучими після використання цих продуктів. Я сподівалася на кращі результати, особливо враховуючи його обіцянки про зволоження та живлення волосся.

Спрей загалом теж більше не купляю, хочу чим швидше закінчити хоч цю баночку. Запах знову ж таки надто хімозний, хоча трішки приємніший ніж у шампуню та кандиціонеру. З переваг це лише дійсно легке розчісування волосся. Ніякого зволоження та блиску, які обіцяв виробник я не помітила.

Хотілося б підкреслити, що дизайн Bilou Pink Lemonade виглядає дуже мило та молодіжно, але це, на жаль, не компенсує його недоліки.

Загалом, я розчарована Bilou Pink Lemonade. Хоча догляд за волоссям це дуже індивідуально, можливо комусь сподобається та підійде ця серсія, але мої очікування не виправдані.