krislemly

Без перебільшення найкраща сироватка.

Без перебільшення найкраща сироватка.

Привіт-привіт!)

Сьогодні хочу розповісти про улюблену сироватка від бренду SkinTra. Це власний бренд одного косметичного сайту. Був час коли в Тік-тоці його активно рекламували всі блогери. От я і вирішила спробувати, хоча я зазвичай не ведусь на маркетинг, але от тут мене чомусь потягнуло замовити. І як виявилось зовсім не даремно. Але давайте по порядку.

Ціна: 450 грн.

Обʼєм: 30 мл.

Активні компоненти:

• Galactomyces Ferment Filtrate 30% - побічний продукт процесу ферментації дріжджів. Це потужний антиоксидант, який уповільнює процес старіння шкіри й прискорює регенерацію, глибоко зволожує і регулює фізіологічний процес відлущування, а також заспокоює запалення і запобігає появі пігментних плям,
  • азелогліцин 10% - поєднання азелаїнової кислоти і гліцину - освітлює епідермальні і дермо-епідермальні пігментні плями, пригнічує активність тирозинази (запобігає появі пігментних плям), регулює роботу сальних залоз, а антибактеріальні властивості сприяють зменшенню кількості висипань; подібно до азелаїнової кислоти, має протизапальну дію, сприяючи зменшенню запалень і прискоренню механізмів регенерації; антиоксидант, знижує окислення шкірного сала та активність вільних радикалів,
  • ніацинамід 5% - вітамін B3 - компонент з різноспрямованою дією, прискорює регенерацію, зволожує і заспокоює запалення, а також знижує секрецію себуму і синтез меланіну,
  • лактобіонова кислота 2% - кислота PHA - має властивості, подібні до AHA-кислот, тобто прискорює відлущення або стимулює вироблення колагену й еластину, додатково зволожує і регенерує,
  • пантенол 2% - інтенсивно зволожує, регенерує і заспокоює подразнення,
  • алантоїн - похідна сечової кислоти, глибоко зволожує, а також пом'якшує і заспокоює, додатково стимулює регенерацію.

Пакування: скляний флакончик з темного скла з піпеткою. Виявився дуже не якісним, у мене через тиждень використання відклеїлась ось ця резинова «пімпочка» разом зі скляною частиною піпетки від основи кришечки. Довелось робити заміну з іншої сироватки.

Текстура: вона ніби звичайна водичка, зовсім не зручно наносити - розтікається в різні сторони.

Але навіть ці мінуси не зупинили мене від того щоб замовити ще одну і ось чому.

Сироватка виявилась дуже ефективною. Виробник заявляє, що вона має прискорювати відлущування та регенерацію шкіри, регулює роботу сальних залоз і освітлює пігментні плями.

І це реально так, сліди висипань дуже швидко сходять (я це перевірила на братові, в нього проблемна підліткова шкіра). В мене є веснянки і я впринципі ніколи з ними не боролась, але після цієї сироватки я помітила, що вони дуже посвітлішали, без перебільшень мабуть в половину, тому я думаю вона класно впорається з пігментними плямами. Плюс вона дійсно гарно зволожує. Шкіра після неї матова, зі звуженими порами, рівненька та гладенька, тон вирівняний. На ранок мені навіть шкода наносити тональний. Тому дуже рекомендую спробувати.