Без перебільшення найкраща с ироватка.
SkinTra - Reviver - Багатофункціональна сироватка
Привіт-привіт!)
Сьогодні хочу розповісти про улюблену сироватка від бренду SkinTra. Це власний бренд одного косметичного сайту. Був час коли в Тік-тоці його активно рекламували всі блогери. От я і вирішила спробувати, хоча я зазвичай не ведусь на маркетинг, але от тут мене чомусь потягнуло замовити. І як виявилось зовсім не даремно. Але давайте по порядку.
Ціна: 450 грн.
Обʼєм: 30 мл.
Активні компоненти:
- Galactomyces Ferment Filtrate 30% - побічний продукт процесу ферментації дріжджів. Це потужний антиоксидант, який уповільнює процес старіння шкіри й прискорює регенерацію, глибоко зволожує і регулює фізіологічний процес відлущування, а також заспокоює запалення і запобігає появі пігментних плям,
- азелогліцин 10% - поєднання азелаїнової кислоти і гліцину - освітлює епідермальні і дермо-епідермальні пігментні плями, пригнічує активність тирозинази (запобігає появі пігментних плям), регулює роботу сальних залоз, а антибактеріальні властивості сприяють зменшенню кількості висипань; подібно до азелаїнової кислоти, має протизапальну дію, сприяючи зменшенню запалень і прискоренню механізмів регенерації; антиоксидант, знижує окислення шкірного сала та активність вільних радикалів,
- ніацинамід 5% - вітамін B3 - компонент з різноспрямованою дією, прискорює регенерацію, зволожує і заспокоює запалення, а також знижує секрецію себуму і синтез меланіну,
- лактобіонова кислота 2% - кислота PHA - має властивості, подібні до AHA-кислот, тобто прискорює відлущення або стимулює вироблення колагену й еластину, додатково зволожує і регенерує,
- пантенол 2% - інтенсивно зволожує, регенерує і заспокоює подразнення,
- алантоїн - похідна сечової кислоти, глибоко зволожує, а також пом'якшує і заспокоює, додатково стимулює регенерацію.
Пакування: скляний флакончик з темного скла з піпеткою. Виявився дуже не якісним, у мене через тиждень використання відклеїлась ось ця резинова «пімпочка» разом зі скляною частиною піпетки від основи кришечки. Довелось робити заміну з іншої сироватки.
Текстура: вона ніби звичайна водичка, зовсім не зручно наносити - розтікається в різні сторони.
Але навіть ці мінуси не зупинили мене від того щоб замовити ще одну і ось чому.
Сироватка виявилась дуже ефективною. Виробник заявляє, що вона має прискорювати відлущування та регенерацію шкіри, регулює роботу сальних залоз і освітлює пігментні плями.
І це реально так, сліди висипань дуже швидко сходять (я це перевірила на братові, в нього проблемна підліткова шкіра). В мене є веснянки і я впринципі ніколи з ними не боролась, але після цієї сироватки я помітила, що вони дуже посвітлішали, без перебільшень мабуть в половину, тому я думаю вона класно впорається з пігментними плямами. Плюс вона дійсно гарно зволожує. Шкіра після неї матова, зі звуженими порами, рівненька та гладенька, тон вирівняний. На ранок мені навіть шкода наносити тональний. Тому дуже рекомендую спробувати.
Коментарі (0)