Strange Love

Битва титанів: Два найпопулярніші санскріни планети

Битва титанів: Два найпопулярніші санскріни планети
Битва титанів: Два найпопулярніші санскріни планети

Я вирішила порівняти Beauty of Joseon "Relief Sun" та Round Lab "Birch Juice Moisturizing Sunscreen" аби розповісти вам, який з них кращий та більше вартий вашої уваги. Поїхали!

  • Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++: В міру водянистий не жирний крем, що добре тане на шкірі від тепла. Розподіляється доволі легко, проте не дуже рівномірно. Раджу не поспішати з нанесенням, аби не залишити на шкірі "острівці" без сонцезахисту. Має біло-молочний відтінок, проте на шкірі не залишає сліду, після осідання взагалі невидимий.
  • Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++: Має ще легшу та більш водянисту текстуру. Тане на шкірі, неначе якесь молочко чи тонер. Абсолютно невидимий на шкірі з перших секунд нанесення, тому знову ж таки срід наносити його ретельно, аби не пропустити жодної ділянки обличчя та шиї.
  • Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++: Сонцезахист частково осідає на шкірі, тим самим добре її зволожує. Не залишає відчуття липкості, проте дещо жирнить шкіру протягом дня, хоча я такий ефект сяючого обличчя люблю. Потужний комплекс пробіотиків та екстрактів у складі фактично повноцінно заміняє основний догляд та бере на себе функцію зволоження протягом дня. Тобто отримуємо санскрін, який ще й дбає про стан шкіри. Оптимальний для сухої шкіри.
  • Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++: Фактично веде себе так само, як і конкурент, проте видається мені більш водянистим, а значить дарує менше блиску. Вміст березового соку у складі цього санскріну забезпечує додаткове зволоження шкіри. Тому влітку можна не давати підложку зі зволожуючий засобів, а наносити лише його. Для жирного та нормального типу шкіри підійде краще.

Обидва засоби є фотостабільними та не окислюються під впливом ультрафіолету, не впливають на ендокринну систему та не потребують настільки частого поновлення на шкірі, як інші сонцезахисні креми. Тому в цьому пункті обидва учасники битви показали себе на відмінно.

І Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++, і Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++ варті вашої уваги. Великої різниці між ними я не побачила. Обидва добре захищають, невидимі на шкірі та мають потужні відновлюючі та зволожуючі компоненти, які замінюють половину догляду.

Дві основні відмінності полягають в ціні та в водянистості цих санскрінів.

Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++ дорожчий та більш водянистий, як емульсія чи молочко.

В той час, як Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ дешевший за конкурента та більш щільний, тому краще підійде сухій шкірі

Особисто мені, як власниці сухої шкіри, більше сподобався Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++, проте і Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF 50+ PA++++ ідеально підійшов, особливо добре він веде себе на шкірі у жаркі дні, адже має більш легку текстуру.