Гідний конкурент

Гідний конкурент

Вже близько двох років в моєму догляді з'явився такий цікавий продукт, як гідрофільна олія

Про користь і необхідність подвійного очищення шкіри я дізналася від косметолога.

Виявляється саме гідрофільна олія гарно видаляє макіяж та очищує пори.

Моєю першою покупкою стала олія "Ritual" від українського виробника Relance.

Головним моїм критерієм при виборі стала відсутність мінерального масла в складі, адже воно може забивати пори та провокувати висипання.

Судячи зі складу "Ritual" цілком підходив під мої критерії, ще й ціна демократична, в порівнянні з корейськими засобами.

Пакування

Засіб прийшов в темній скляній пляшечці зі зручним дозатором, об'єм пляшечки 100 мл, не багато, але цілком вистачає.

Олія

Сама гідрофільна олія напівпрозора, має приємний аромат.

Гарно очищує шкіру від макіяжу та забруднень, змивається без проблем, не сушить та не стягує шкіру.

Використання

Доречі, олію наносимо на суху шкіру, сухими руками, після змиваємо водою та вмиваємось ще раз з використанням засобу для вмивання.

Я помітила, що ця олійка має осад, тому кожного разу перед використанням пляшечку потрібно збовтати.

Результат

Завдяки подвійному очищенню моя шкіра стала виглядати значно краще і чистіше, висипів майже не буває, хоча раніше частенько з'являлися.

Шкода лише що раніше не знала про такий важливий продукт, як гідрофільна олія.