Оліч

Atache Essentielle Reafirming Mask Green Tea

Atache Essentielle Reafirming Mask Green Tea

Мабуть про неї чула майже кожна дівчина.

Як не дивно, саме цю маску я не дуже сильно хотіла, якось не можу сказати що дуже часто маю набряки, а кажуть що вона дуже ефективна саме від них. Але знайома написала мені що знайшла на якомусь іспанському сайті цю маску по дуже гарній знижці, і запропонувала купити спробувати.

Ціна в Україні - приблизно 3 тисячи гривень, я вважаю завищена. Я купила її за 36€.

Текстура маски: щось середнє між глиняною маскою і кремом. Доволі щільна, не тече, але легко наноситься на шкіру.

Застосування: після вмивання нанести на чисту шкіру на 15 хвилин (на баночці вказано 15, на сайтах пишуть 20-30 хвилин) 1-2 рази на тиждень. Після нанесення і впродовж витримування маски по шкірі йде холодок, що мабуть і дає лімфодренажну та заспокійливу дію.

Обіцянки такі:

Маска Atache Reafirming Mask має мульти-ефект:

  • забезпечує глибоке зволоження;
  • надає ліфтинг-ефект;
  • зменшує виразність судинної сітки;
  • заспокоює роздратування, усуває почервоніння;
  • має протизапальні властивості;
  • надає виражений детокс-ефект.

Який ефект я помітила:

Маска дійсно знімає набряк після сну, трохи заспокоює шкіру, шкіра після неї матова. Колір шкіри трохи однорідніший.

Склад: якось бідненько, якщо чесно. Додала скрін з розбору, там є незнайдені складники, але там їх хорошого тільки соєві протеїни. Каолін, гліцерин, екстракт зеленого чаю (чогось мені здається не дуже дорогий інгредієнт), соєві протеїни, ментол і купа різних емулгаторів, консервантів і тд. Мені здається, що за такий склад навіть 36€ то багато.

Трохи про склад від виробника:

Ключовий інгредієнт складу Atache Essentielle Green Tea Mask – екстракт зеленого чаю з його визначними тонізуючими, детоксикувальними, антиоксидантними властивостями. Компонент зміцнює судинні стінки, стимулює мікроциркуляцію, нормалізує лімфовідтікання, заспокоює, стимулює процеси оновлення.

Також формула Atache Green Tea Mask включає протеїни сої, спрямовані на зволоження, харчування та володіють ліфтинговими, антивіковими, регенеруючими властивостями.

Оксид цинку – помічник у боротьбі із зовнішнім несприятливим впливом, допомагає нормалізувати себовиділення, бореться з патогенними мікробами, запаленнями, сприяє загоєнню ушкоджень.

Висновок:

Ефект після використання якийсь є, але не буду повторювати цей продукт. Я вважаю, що ціна абсолютно не виправдана, добре що купила по гарній знижці, бо за повну вартість я мабуть була б більш розчарована. Хоча може пройде час і я побачу якийсь гарний накопичувальний ефект, і зміню думку, бо мені реально дуже дивно, що такій масці всі співають оди.

Atache Essentielle Reafirming Mask Green Tea
Atache Essentielle Reafirming Mask Green Tea
Atache Essentielle Reafirming Mask Green Tea