Alyona Fedyk

Твоя шкіра схильна до акне? Ти маєш це спробувати

Твоя шкіра схильна до акне? Ти маєш це спробувати

Сказати, що крем подіяв – це нічого не сказати. Немає запалень, прищів, пори звужені. тон рівніший… Давно писала про майже повну серію Pharmaceris T, тому можна зробити висновок, що я дійсно довіряю свою шкіру цьому бренду. Про денний та нічний креми, гель для вмивання, тонер та бактеріостатичну рідину можна почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/478/.

Кому потрібен цей крем?

Бренд рекомендує його для щоденного використання тим, в кого проблемна, жирна та комбінована шкіра, схильна до закупорки порів, виникнення чорних цяток, прищів, комедонів та пігментації. До того ж, виробник стверджує, що засіб ефективний в якості профілактики рубців постакне.

Зараз, коли акне в ремісія, я виключила з догляду всі звичні засоби. Залишила лише тонер Pyunkang Yul та цей крем. Поки що, ніяких додаткових кислот, і я вам скажу, що моя шкіра просто в захваті. Немає запалень, пори очистились та стали менш помітними, шкіра виглядає дуже свіжою. Наразі перевантажувати її доглядом не хочеться, бо по-перше, літо, по-друге, вона і так натерпілась)) Я мінімізувала кількість продуктів в догляді та вже бачу позитивні зміни.

Моя шкіра часто видає порцію підшкірників та прищиків в будь-який момент: не те з’їсиш, не те намастиш на обличчя, доторкнешся брудними руками, а найчастіше – потрапиш у проміжок від початку овуляції до початку циклу) Але коли я почала використовувати саме цей крем, я жодного разу за 2 місяці не зіткнулась з проблемою прищів. Чи вважаю я, що це заслуга Pharmaceris T? Так, однозначно.

Вперше цей крем я придбала у наборі разом з тревел-версією бактеріостатичної рідини. Вона завжди буде доречною, якщо ви хоча б один раз її спробували. Засіб дуже крутий.

  • Як і вся серія, засіб містить невелику долю кислот. В цьому кремі міститься шикімова кислота, яка надає антибактеріальну та протизапальну дії. Також компонент “пригнічує активність тирозинази, яка відіграє роль у процесі утворення меланіну”(с). Як результат – менша видимість пігментних плям та значно рівніший тон.
  • Молекула, яка поєднує азелаїнову кислоту та гліцин, діє на шкіру значно м’якіше та делікатніше, ніж дія чистої кислоти. Але, тим не менше, це дозволяє нормалізувати роботу сальних залоз та покращити гідроліпідний баланс шкіри.
  • Ніацинамід – ефективний компонент, який бореться з акне та зменшує запалення.

Значно легша, ніж у звичайному денному кремі цієї ж серії. Це щось середнє між кремом та гелем. Мутний білий колір, дуууже легко розподіляється по шкірі, тому засіб доволі економний. Для щоденного використання вранці та ввечері однієї туби 40 мл вистачило трішки більше, ніж на 2 місяці.

Після нанесення декілька хвилин шкіра виглядає вологою, потім “заматовується”. Варто зазначити, що для когось цей засіб може бути трішки липкуватим на етапі нанесення. Він наче в’язкий, але на шкірі для мене особисто комфортний. Можливо саме через його легку та трішки липку текстуру бренд наголошує на можливості використання в якості бази під макіяж. Не думайте, що ця липкість дуже відчувається, ні) Але це, найімовірніше, не зовсім типовий фініш для крему.

Крем створює дуже комфортне покриття, дійсно зволожує шкіру та робить її м’якенькою, як у дитини)

За 2 місяці використання засіб покращив стан моєї шкіри, трішки освітлив її, тим самим зменшив видимість пігментних плям, особливо в зоні чола. Перше весняне сонце чомусь “влучило” саме в цю зону, хоча раніше були лише щічки та ніс. Звісно, не без того, що зараз я використовую також спф, тому пігментація поки що не повертається)

Також часто саме влітку виникає проблема надмірного виділення себуму, але крем покращив ситуацію і тут. Дійсно, зараз я навіть не купую матувальні серветки, а це щось та й означає))

Pharmaceris вкотре не втратив свою височенну репутацію. Я задоволена станом шкіри, а отже, можу впевнено рекомендувати і вам.