Євгенія 👩

Порівняння мініатюрок-міцеллярок для подорожі🚍

Порівняння мініатюрок-міцеллярок для подорожі🚍

Всім привіт✌️

Днями у мене планується 3-денна поїздка, і я вже починаю збиратися свою косметичку). Не знаю як у вас, але для мене збори - це справжнє пекло, бо то одне не вміщується, то інше). Єдине в чому я впевнена і що не займе багато місця - міні-флакончики з міцелярною водою. Раніше я завжди користувалася класичною Garnier Skin Naturals. Потім, makeup надіслав мені у подарунок мініатюрку ніжного засобу для очищення від нашого українського бренду Hollyskin - Gentle Make-Up Remover і я просто закохалася в нього. Розповідаю докладніше 👇

Я думаю, що ця міцелярна вода не потребує представлення, її знають усі). Я іноді купую її не лише у мініатюрній версії, а й у повній. Якщо говорити про якість видалення макіяжу, то це дуже поверхневе очищення. Мені здається, що ця міцелярка має місце, коли у догляді є глибоко очищувальні засоби, на кшталт гідрофільних бальзамів або масел. Однак, для подорожей – це супер-пупер варіант.

Водічка представлена в мініатюрному флакончику із пластику. Дозатор фліп-топ, але він не дуже надійно закриває флакон, він постійно розкривається. Тому, перед тим як класти флакон у валізу, я завжди обмотую ковпачок скотчем).

По консистенції це проста, прозора вода, на дотик у ній не відчувається ні липкості, ні маслянистості. Запах відсутній.

Об'єм: 100 мл, такий флакончик пропустять навіть у ручній поклажі).

Скажу відверто, що якби мені не надіслали цю міцелярку в подарунок, то я б ніколи не замовила її і дуже дарма). Раніше, я навіть і не знала, що бренд випускає засоби для демакіяжу, напевно тому, що на makeup вони не сильно рекламуються і знову ж таки даремно).

Флакончик набагато менше попереднього, тому що в ньому лише 30 мл. Однак, його цілком вистачить для використання у 2-тижневій поїздці (перевірено), звичайно, якщо макіяж буде денним і без водостійких текстур.

Флакончик квадратної форми, виконаний із пластику і також має дозатор фліп-топ. Однак, у цьому флакончику, він більш надійний, сам по собі розкривається дуже рідко, але я і його замотую скотчем).

По консистенції звичайна, прозора вода, абсолютно приємна на дотик, без липкості та жирності. Має легкий квітковий аромат, дуже приємний. Запах швидко вивітрюється, тому дискомфорту на шкірі не залишає.

Для експерименту я нанесла на руку перші продукти, що попалися з косметички - помади, тіні для брів, тон і туш. Єдина водостійка текстура на свотчі – це туш).

З одного боку свотча я провела ватним диском з Hollyskin, а з іншого з Garnier. Протирала шкіру одним легким рухом без сильного натиску.

До речі, до сьогоднішнього дня, обидві міцелярки мене повністю влаштовували в плані очищення і мені здавалося, що вони дають однакову міру демакіяжу, але ні). Garnier виявився гіршим і це мене навіть порадувало))). Тішуся, що наші українські бренду можут скласти гарну конкуренцію таким гігантам, як Garnier).

Очищення Hollyskin дуже м'яке та ніжне, шкіру не потрібно сильно терти. Зі звичайними текстурами водичка впоралася на ура, а ось водостійку туш змила десь із 2-го протирання, але знову ж таки, без натиску. Після використання міцелярки абсолютно комфортні відчуття – немає стягнутості, липкості та ефекту плівки. Міцелярна вода дуже непогано зволожує та пом'якшує шкіру. З іншими продуктами для вмивання вона не вступила у конфлікт.

Очищення Garnier більш жорстке, раніше я думала, що справа у ватяному диску, але ні ... справа саме у воді. З першого протирання, міцелярка повністю видалила тільки тіні, решта пігментів так і залишилася на шкірі. З другого протирання – трохи видалила помади та тон, але пігмент все одно залишився на шкірі, типу тинту. З 3 і жорсткішого протирання - став йти тон, але туш не змивалася зовсім). Я терла руку близько 3 хвилин, але туш все одно не стиралася, в результаті, пішла і змила всю цю справу милом).

Ситуація на обличчі приблизно така сама, ця міцелярка завжди залишає "ефект панди" під очима, причому не важливо водостійка у вас туш чи ні. Знову ж таки, повторюся, що ця міцелярка гарна тільки в тому випадку, якщо є додаткові очищашки у догляді.

Також, міцелярка начебто трохи підсушує і стягує шкіру, після неї хочеться нанести зволожувач. Однак, варто відзначити, що вона ніколи не викликала в мене ніяких алергічних реакцій.

  • Вигода. Ціна у міцелярок практично однакова, але дуже різний об `єм Якщо розглядати вигоду з цього боку, то, звичайно, виграє Garnier. Але...враховуючи, що Garnier гірше очищає шкіру і для демакіяжу знадобиться як мінімум 3 протирання, то тоді вигідніше купити Hollyskin.
  • Зручність та компактність. Тут обидві водички нарівні, що та, що та помістяться навіть у найменшу дамську сумочку. Проте, більш міцний фліп-топ у Hollyskin, але так як я і його замотую скотчем, то все таки нарівні)
  • Ступінь демакіяжу. Тут все зрозуміло, навіть по фото. Hollyskin очищує хоч і не ідеально, але в рази краще ніж Garnier.
  • Відчуття та догляд за шкірою. Знову ж таки, Hollyskin у цьому плані проявила себе набагато краще, тому що дає легкий догляд у вигляді зволоження та пом'якшення. Garnier навпаки - жорстко очищує і трохи підсушує шкіру.
  • Доступність. Тут звичайно перемагає Garnier, тому що її можна купити на кожному кроці, навіть в АТБ), а ось мініатюрку від Hollyskin не можна купити навіть на makeup, бо вона представлена тільки на офіційному саті бренду.

Якби я не проводила цей експеримент, то у висновку написала б, що обидві міцелярки працюю добре. Однак коли я їх порівняла, то зрозуміла, що це небо і земля).

Єдине, що у них спільного – це супер-компактність та зручність використання в подорожах👌