O’Ostah

База від Clinique для всіх типів шкіри, у будь-який сезон

База від Clinique для всіх типів шкіри, у будь-який сезон

Clinique я полюбила нещодавно, а саме лінійку Moisture Surge. Після зволожувального крему 72H я наважилась протестувати нові продукти. Нагадаю, я маю дууууже проблемну шкіру і догодити мені надзвичайно важко.

У моєму тревел-наборі крем, який обіцяє зволоження аж на 100 годин, нічна маска і спрей. Спойлер: сподобались усі❤️

Крем 72Н мене врятував від неприємних наслідків пілінгу https://club.makeup.com.ua/post/4895/. Тому його більш потужного брата я наносила без страху. На диво, він виявився більш комфортним, така собі гелева рожева хмаринка.

Виробник зазначає:

✔️ гель захищає від зневоднення. Це вплив екстремальної погоди (палюче сонце або зимовий холод), забрудненого повітря, синього світла. Також рекомендовано наносити після авіаподорожей (замітка на майбутнє);

✔️ має легку консистенцію, знежирену формулу, тому підійде всім типам шкіри, які волають про порцію вологи;

✔️ працює вже після першого використання;

✔️ містить гіалуронку та алоє, а також вітамінки С і Е.

Використовую як денний догляд (чергую із лікувальною косметикою) та базу під мейкап. Не скочується, не робить з обличчя млин і, звісно, не провокує запалення (а моя шкіра вибаглива).

Усі нічні маски, які я використовувала (переважно, корейські), «дарували» мені зранку декілька прищів. Але не ця! Дві процедури на тиждень протягом місяця позбавили мене відчуття, коли «шкіра жирна, але суха». Продукт некомедогенний, не містить олій, тому також чудово підійде жирній шкірі. А щодо сухої - то використовуйте без вагань.

Ремарочка. Текстура нагадує звичайний крем, не залишає відчуття маски. Як казала вище, на обличчя наношу кожні 3-4 дні, а на шию (привіт, перші зморшки) - щодня.

А цей малюк - незамінний продукт у сумочці літом. Можна наносити у тандемі з кремом або маскою, до або після мейкапу, а також у будь-який час, коли вам хочеться зволожити та освіжити обличчя. Має адекватний розпилювач, який не «плює», тому за мейкап можна не хвилюватись. І, до речі, штука реально працює, на відміну від термалок (моя думка).

З кожним разом усе більше закохуюсь у Clinique. І особливо тішать формати мініатюр. Купувати повнорозмір наосліп - то не для мене😅

Тепер мрію про зволоження з SPF. Якщо хтось тестував - діліться враженнями😘