Alina Litva

Концентрати з ефектом штучної засмаги від Clarins

Концентрати з ефектом штучної засмаги від Clarins

У чому суть цих маленьких пляшечок (побільше для тіла, подрібніше для обличчя):

  • Концентрати додаються у ваш звичайний зволожувальний крем для обличчя/тіла
  • Головне не перестаратися і не додати випадково більше, інакше будуть розводи на тілі/обличчі - чим менше, тим краще і без несподіванок))
  • Підійде сухій і нормальній шкірі, на комбінованій і жирній може забити пори, але якщо шкіру правильно очищати після - цього не станеться
  • Одне застосування концентрату тримається 2-3 дні на тілі, на обличчі менше (бо сильніше очищується після всіх етапів догляду)
  • Ці краплі роблять вас бронзовішими і візуально стрункішими 😜

Для обличчя незамінним комбо для мене завжди є крем+легка автозасмага. Беру трохи крему на кінчики пальців, капаю туди 1-2 краплі автозасмаги і поплескуючими рухами наношу на обличчя. Через кілька хвилин результат видно вже на обличчі.

На одну ногу в мене йде: 3-4 натискань помпи лосьйону для тіла і 5 крапель концентрату, я все це змішую в долонях і відразу наношу на ногу.

ВАЖЛИВО, як і у всіх бронзувальних засобах, рівномірно розподілити і вмасажувавши засіб до повного вбирання! Тоді розводів не буде 🙌

Порада: перш ніж мазатися ними на важливий захід, протестуйте кілька разів їх удома, щоб звикнути і зрозуміти на собі роботу концентратів.

P.S. Хочу ще порадити краплі від Collistar, вони дають більш коричневий відтінок. Підійдуть для смаглявих дівчат та шкірі з оливковим підтоном. Немає неприємного запаху, типового для цих засобів. А якщо потрібно продовжити наявну засмагу або отримати темну - візьміть Magic Drops for Body & Legs.