Nata_Po

Маска для видалення чорних точок

Маска для видалення чорних точок

Як я вже раніше розповідала, в мене не особливо проблемна шкіра, але чорні ниточки на Т-зоні, але по суті на носі є (і, наголошую, це варіант норми). Їх не дуже помітно, але якщо є можливість їх позбавитись, чому ж не спробувати...

Цю масочку я придбала ще раніше без жодних сподівань, бо виглядала гарненько, ще й з гіалуроновою кислотою, чому ні? Але, не довго я тішилась.

Маска для видалення чорних точок
Маска для видалення чорних точок

Маска має таку липку клеєподібну консистенцію, доволі густа і її можна розподілити, але частина все одно залишиться на пальцях. Я цього разу нанесла порівняно товстимшаром, щоб нормально її потім зняти. Бо, якщо нанестти тоненько, то можерватись, залишатись частинки на обличчі, а це не дуже приємно.

Прикольно те, що масочка гарненька, з зірочками, блискітками, краса-краса, але на цьому все.

Знімається маскадоволі непогано, але не більше. Хоч я нанесла доволі щільно і вона повністю висохла, але все одно клапті позалишались, які треба було відколупувати з обличчя. Крім того на шкірі, де була маска є почервоніння, бо вона доволі щільно тримається, відривати її боляче, а ефекту особливо ніякого.

Я не можу сказати, що з використанням цієї маски життя розділилось на до та після. Майже нічого + сухість + почервоніння, яке буде триматись не одну годину.

Тому, за прикольні блискітки та симпатичний вигляд ставлю - 3 бали та нікому не рекомендую