Ksyposhka

Як наносити санскрін на декоративну косметику і не зіпсувати макіяж ☀️

Як наносити санскрін на декоративну косметику і не зіпсувати макіяж ☀️

Найчастіше в літку я майже не використовую декоративну косметику ,але інколи настрій є ,і тоді в мене виникло питання як наносити SPF коли на твоєму обличчі макіяж і головне як не зіпсувати його 🤔

Оновлювати санскрин бажано кожні 1-2 години,(але тут в залежності від вашого засобу та рекомендацій від виробника) при знаходженні на сонці.

Кількість :чверть чайної ложки або смужка крему завдовжки три пальці.

Оновлювати санскрін можна прямо поверх всього нанесеного на шкіру, включаючи декоративну косметику.

Є три робочих способи 👌🏻

1. Розмазати санскрін у долонях і акуратно прикладати їх до обличчя, приділяючи особливу увагу жирним ділянкам шкіри, на яких захист постраждав найсильніше.
  2. За допомогою спреїв-аерозолів.
  3. За допомогою кушонів. Таких багато у корейських виробників і з'являється дедалі більше в європейських. Наносите кушон-санскрин так само, якби це був тональний засіб - за допомогою подушечки.
  • Ще є сонцезахисні пудри і вони здатні давати захист від сонця, але наносити їх потрібно дуже щільним шаром. Такий варіант добре підходить для жирної шкіри, але він менш надійний, ніж три перші.

Особисто я, в літній період, замінюю зволожуючий крем на крем з SPF в ранковому догляді .

Якщо роблю макіяж то використовую ВВ крем з SPF і на протязі дня використовую сонцезахисну пудру.

Взагалі зараз я дуже рідко знаходжусь на сонці ,тож пудра для мене хороший варіант ,в майбутньому хочу придбати аерозоль ,мені здається це найзручніше оновлення засобу поверх макіяжу .

Якщо у вас є якісь свої лайфхаки нанесення SPF на декоративну косметику, напишіть в коментарях ❤️