Nata_Po

Огляд дзеркала від NYX, яке я отримала у подарунок)

Роблячи покупку, в мене в кошику лежав праймар для глітеру від Nyx, але перед оформленням покупки я все ж вирішила переглянути акції. І побачила, що при купівля товарів Nyx на суму від 599 можна отримати дзеркало.

Не те, щоб у мене дзеркала не було, але якщо я на 300+ грн купляю цей праймер, можна щось і докупити. Насправді, це виявилось не настільки легким, бо я почала шукати товари і думати, що можна ще придбати. Спочатку, звісно, мійпогляд впав на палетки, але глянувши кілька оглядів зрозуміла, що це не зовсім те, що я шукала і вони доволі сухі та не особливо оригінальні. Потім я переглянула матові помади і прочитала, що вони сушать губи, і лише потім до мене дійшло, що є щеконсилери і бази під тіні.

Власне на останній я і зупинилась, бо тіні я використовую у кожному своєму макіяжі, тому бази в мене використовуються швидше за консилери)

Розміри дзеркала не були згадані, тому я собі щось уявляла, що це буде дзеркало кишенького плану, ну або як в маленьких палетках. Але, як бачите, дзеркало більше застандартний розмір палетки від MUR і його можна запросто використовувати у якості настільного для щоденних мейків і, .що зручно, воно складається у плоскеньку книжечку і за потреби його спокійно можна брати з собою у подорожі (хоча, напевно, логічніше брати палетку з дзеркалом 🤔).

Щодо якості - це картонна обкладинка, яка в мене на жаль замацькана трохи слідами від клею і я спробую їх забрати засобомдля зняття манікюру. Також бачу, що дзеркало періодично трошки вилазить з-під контуру (думаю, що просто там кілька крапель клею, і відповідно періодично воно трошки відлипає, тому піднімається над рівнем рамочки), але його можна легко притснути назад.

Якість самого дзеркала - чудова, нічого не деформує, не зменшує/збільшує, ідально для щоденного використання. Тому, якщо раптом ви фанати NYX, або вам так само потрібно було щось придбати від цього бренду, зверніть увагу на можливість отримання дзеркала)

Воно дуже і дуже непогане)