О'L

Моя щира рекомендація!

Моя щира рекомендація!

Дуже довго вагалась щодо придбання саме цього засобу, бо начиталась відгуків, що він містить дрібні часточки, скочується, забиває пори та взагалі силікони для обличчя - то ще та гидота.

Нарешті наважилась на придбання та доки що про це жодного разу не пожалкувала!

Силіконами я користуюсь - зазвичай, це праймери під макіяж. Зараз ця сироватка закрила дві мої потреби - це окремо використання вдень сироватки з вітамином С та нанесення праймеру. Але хочу зазначити, що виробник рекомендує використовувати її ввечері, це обумовлено високою концентрацію вітаміна С, який підвищує чутливість шкіри до сонця, або може викликати подразнення. Я вдень на сонці майже не перебуваю, тому для мене спосіб користування вранці є задовільним.

Тож, використовую її зранку, у разі, якщо впевнена, що на активному сонці перебувати не буду. При цьому зверху потім закриваю кремом з SPF (зазвичай ВВ). Результатом задоволена на 100%.

Щодо консистенції - на вигляд та дотик сироватка схожа на білий силіконовий крем-праймер - ні суспензією, ні сироваткою я б його не назвала. Дрібних часточок не має (намагалась показати це на фото).

Запах специфічний, але мене це не дуже бентежить. Шкіру, не дивлячись, на високу концентрацію, не подзразнив. Відчуваю себе з ним доволі комфортно. Тон обличчя більш рівний (активно борюсь з плямами від подразнень, викликаних сироваткою з віт. С від Garnier (((

Нарікань поки не маю та щиро раджу до використання. При цьому спочатку краще спробувати його все ж таки ввечері та на неподразненій шкірі.

Моя щира рекомендація!
Моя щира рекомендація!
Моя щира рекомендація!