Моя щира рекомендація!
Ще одна любов від the Ordinary
Дуже довго вагалась щодо придбання саме цього засобу, бо начиталась відгуків, що він містить дрібні часточки, скочується, забиває пори та взагалі силікони для обличчя - то ще та гидота.
Нарешті наважилась на придбання та доки що про це жодного разу не пожалкувала!
Силіконами я користуюсь - зазвичай, це праймери під макіяж. Зараз ця сироватка закрила дві мої потреби - це окремо використання вдень сироватки з вітамином С та нанесення праймеру. Але хочу зазначити, що виробник рекомендує використовувати її ввечері, це обумовлено високою концентрацію вітаміна С, який підвищує чутливість шкіри до сонця, або може викликати подразнення. Я вдень на сонці майже не перебуваю, тому для мене спосіб користування вранці є задовільним.
Тож, використовую її зранку, у разі, якщо впевнена, що на активному сонці перебувати не буду. При цьому зверху потім закриваю кремом з SPF (зазвичай ВВ). Результатом задоволена на 100%.
Щодо консистенції - на вигляд та дотик сироватка схожа на білий силіконовий крем-праймер - ні суспензією, ні сироваткою я б його не назвала. Дрібних часточок не має (намагалась показати це на фото).
Запах специфічний, але мене це не дуже бентежить. Шкіру, не дивлячись, на високу концентрацію, не подзразнив. Відчуваю себе з ним доволі комфортно. Тон обличчя більш рівний (активно борюсь з плямами від подразнень, викликаних сироваткою з віт. С від Garnier (((
Нарікань поки не маю та щиро раджу до використання. При цьому спочатку краще спробувати його все ж таки ввечері та на неподразненій шкірі.
Коментарі (0)