Елена

Сонцезахисний флюїд для обличчя та зони декольте СПФ 50+

Сонцезахисний флюїд для обличчя та зони декольте СПФ 50+

Довго ж я йшла до цього допису. Було багато думок, які ну ніяк не хотіли систематизуватись. Кремчик з яким мене чекали танці з бубном. Та фінал начебто щасливий )

Маленька передісторія. Раніше я використовувала санскрін лише на пляжі. Минулого року, через пекуче сонце, вирішила користуватись в місті. Використовувала звичайний для тіла. Про нього я нещодавно робила допис. А от цього року вирішила підійти до цього питання більш усвідомлено. Тому придбала перший свій санскрін, який виявився на фізичних фільтрах. Про нього я писала ось тут https://club.makeup.com.ua/post/6913/ На той час я ще не була настільки в темі, тому для мене відкрився новий світ з новим досвідом ))) Я чомусь чекала, що санскрін буде як звичайний крем. Наївно, так? ))) З фізичними фільтрами крем виявився не моєю історією, тому я почала шукати альтернативи. І знайшла.

Сонцезахисний флюїд для обличчя та зони декольте СПФ 50+

Що нам обіцяє виробник?
"- підходить для обличчя та зони декольте
- також ідеально підходить як основа під макіяж
- з водонепроникним складом
- Зволожувальний догляд на 48 годин
- веган
- Защита от УФА+УФВ
- для чутливої шкіри
Sundance Sonnenfluid Gesicht sensitiv LSF 50+ для чутливої шкіри забезпечує негайний і надійний захист від сонячних опіків. Він надає шкірі легкості, а також підходить як основа під макіяж."

Що бачу я?

Флюід має легку текстуру, добре розподіляється по шкірі залишає після себе блиск. Не вибілує. Хвилин за 15 вбирається, та блиск нікуди не зникає. Може хтось може назвати його вологим, та для мене це жирний блиск і він мені заважає. Проте сам крем не обтяжує шкіру, пори не закупорює, подразнень не викликає. Він набагато легший ніж мій попередній на фізичних фільтрах. Одне "але". Перші декілька разів користування відчувалось поколювання на шкірі. Потім усе зникло.

Через 15 хвилин залишки крему я прибираю серветками. Після чого наношу матуючу пудру. Наразі це для мене ідеальна формула користування даним санскріном. Бо я пробувала і так, і так. Якщо нічого не робити, блиск протягом дня буде присутній на шкірі. А на моїй шкірі воно блищить наче новорічна ялинка 🫣

В цілому, мені подобається санскрін. Не те щоб я не заглядалась на інші ))) Коли закінчиться, візьму собі щось нове. Може знайду свій ідеальний, який не буде потребувати всіх ціх зайвих рухів біля нього.