A.

Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream

Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream

Моє перше знайомство з брендом сталось через цей крем і виявилось вдалим.

Про крем згадувала автор Strange Love в дописі про догляд після процедури контурної пластики (https://club.makeup.com.ua/post/9998/).

Спочатку я придбала крем для близької людини, в якої теж алергія на сонце, а після тестування, вирішила, що мені обов'язково він потрібний на літній період.

Невеличкий бекграунд:

  • суха чулива шкіра, тому мої пошуки гарного поживного та заспокійливого крему ще в 2018 році завершились на La Roche-Posay Cicaplast Baume B5;
  • акне вульгаріс, як наслідок маю почервоніння постакне;
  • алергія на сонце;
  • майже рік користуюсь третиноїном в концентрації 0.05 %, перед цим - адапаленом (1%); в догляді також є саліцилова кислота (2%). Досить підсушуючі інгредієнти, якщо ви мене запитаєте:)

Однак, знайти крем на літо для мене завжди трохи складне завдання, оскільки він має бути легким та водночас поживним. Також я дуже люблю креми із силіконами, а про любов до силіконів в догляді пізніше якось напишу:)

Тому я завжди використовувала Cicaplast і влітку (і мені часто нагадували, який в мене сяючий млинець замість обличчя). Раніше я писала про те, що мені сподобався La Roche-Posay Toleriane Sensitive Cream, і він справді поєднує в собі усе, що мені потрібно в кремі для літа. Але його недолік - це те, що він дуже швидко закінчується.

На противагу йому, крему Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream потрібно небагато для того, щоб якісно зволожити шкіру.

До складу крему входять такі круті інгредієнти:

  • Ті, які мені особисто дуууже важливі та допомагають, але 2 останні з яких невиправдано мають ненайкращу репутацію серед людей - гліцерин, мінеральна олія та диметикон.
  • Антиоксиданти та заспокійливі інгредієнти: Неомилювані компоненти олії авокадо (Persea Gratissima (Avocado) Oil Unsaponifiables), вітамін Е (Tocopheryl Acetate), екстракт листя чаю (Camellia Sinensis Leaf Extract), алантоїн.

Цікаво було почитати про те, що таке неомилювані компоненти олії, бо раніше я не звертала увагу на таке словосполучення в складі. Інтернет пише, що це компоненти олії, які не омилюються під час розщеплення жирних кислот. Те, що треба!

Отже, враховуючи інгредієнти, я розраховувала, що крем точно має подіяти на мою чутливу шкіру з почервонінням, і як вже згадувала, так і сталось:)

Я дуже задоволена кремом, бо він майже одразу після нанесення помітно заспокоює шкіру, зменшує свіжі почервоніння та рум'янець на щоках. Зі старими пост-акне він звісно не здатний впоратись, але від крему я такої дії і не чекаю.

Додаю фото з поточним станом шкіри із цим кремом. Як ви можете бачити, маю пост-акне плями на щоках в нижній третині обличчя, багато веснянок та родимок.

Рекомендую!