Blondie_rs

Skin1004: гідрофільна олія з центеллою

Skin1004: гідрофільна олія з центеллою

Привіт! Як я вже писала раніше, - мені підходять далеко не всі продукти даного бренду. Власне від лінійки з центеллою у мене почалась невеличка висипка. Детальніше про тонік та ампулу туть: https://club.makeup.com.ua/post/8813/

Тому я зі страхом почала тестувати дану гідрофільну олійку, оскільки... ніколи не знаєш, що воно буде 😝

Точніше, роздуми про те, для чого мені гідрофілка. Знову. Так ось, в недалекому 2020 у мене була перша спроба приборкати цей тип продукту. Звісно, не від Skin1004, але за текстурою дуже схожий. Йой... То були муки. Розтікалось по рукам, я пшикала на обличчя, воно чуть по шиї все не текло. Одним словом... Це була боротьба допоки я не вихляпала усю баночку і не вспокоїлась зі словами: "Більше я таку штуку не куплю" 😂

Потім довший час користувалась бальзамом-олією, ще була одна цікава силікониста змивка від StylPro, та й все. З твердим бальзамом Heimish не подружилась, тож знов піднялось питання, що так жити далі не можна.

Почала рити Мейкап. Склад, формула, і головне: щоб був адекватний дозатор 😅 і зупинилась на Skinbar. Дивний бренд, але я хотіла щось прям бюджетне спробувати, щоб потім не розстроюватись, що я займаюсь боротьбою за власні кошти.

Баночка сподобалась. Про неї напишу пізніше, бо зараз Skin1004 випригне з вікна, якщо мене знову занесе трішки не в ту тему. Отже, потрапив мені до рук Skin1004 Light Cleansing Oil, і я одразу звернула увагу на доволі водянисту текстуру [і в голові "ну все, знову буде боротьба"].

[А воно так гарно виглядає під плитку в моїй ванні!]. Такс, поїхали. Гідрофілка йде в стильній золотистій прозорій баночці з тоненьким носиком-дозатором. Скажу одразу, щоб не тянути інтригу: він плюється. Деколи через всю раковину, тож я роблю не повний натиск, а лише наполовину чи взагалі легенько, щоб воно буквально витікало мені на долоню.

Формула доволі водяниста, легка та не бісяча. Бо буває таке деколи враження, що наносиш неприємний смалець. Тут такого нема.

Має легку віддушку центелли - трав'янисто-квітковий шлейф, надзвичайно приємний та майже невідчутний.

І скажу чесно - вона мені підійшла та дуже сподобалась! Нею неймовірно легко зняти любий макіяж. Більше того, коли я дуже замастила пензлик підводкою, яку я вирішила спасти дюралайном [ой то було жахливо], то тільки ця гідрофілка й розчинила весь цей незрозумілий пластилін! Вона мені й гарно знімала всі мої креативи на макіяжні конкурси, тож не треба було стояти півгодини і терти міцеляркою одне око, потім друге. Взагалі, очі я змиваю виключно міцелярною, тому, як вона знімає туш - нічого не можу сказати (в креативних макіяжах знімала лише олівчик, підводку та тіні; все легко розчиняє).

Зазвичай, я роблю півтори-два натиски і цього вистачає на все обличчя. Гарненько масую, розподіляючи бо всьому обличчю. Звичайно, така водянисто-олійна формула протікає між пальцями та деколи може доходити до ліктя, але в мене вже нема відторгнення, коли воно затікає. Якщо крапнути води, гідрофільна перетворюється в таку собі молочну емульсію. Але це я вже роблю дуже рідко, коли змиваю з обличчя, домасовуючи залишки з водою.

Зі своєю функцією справляється на відмінно. На даному фото ви можете побачити залишок після щоденного використання протягом 6 місяців (об'єм 210 мл), що доволі непогано (враховуючи більший розхід під час макіяжних конкурсів, коли я вихляпувала доволі багато).

Деколи чую, що гідрофільна здатна забивати пори. За півроку я такого зовсім не побачила, навіть користуючись місяць тою дешевшою. Після засобу нема ні відчуття стягнутості, ні сухості. Тільки приємна очищена та гладенька шкіра. Добре видаляє як тональні засоби, так і сонцезахист.

Якщо не щоразу, то кожен другий раз доочищую шкіру пінкою/гелем.

Така ось вона, красуня! Продуктом задоволена, щодо повтору поки сумніваюсь, бо завжди хочу пробувати щось нове, адже ринок перенасичений вибором. Бережіть себе та обирайте найкраще - те, що підходить саме вам! ❤️