Чистикова Дар'я

Тканинні масочки від Via Beauty

Тканинні масочки від Via Beauty

Напевно роки десь два, як я використовую тканинні маски постійно, полюбляю їх за швидкий ефект. Зараз саме маски від Via Beauty у мене завжди присутні вдома, і які я стабільно 1-2 рази на тиждень використовую. Впевнено можу сказати, що вони працюють.

Є різні за складом та ефектом. Напевно в ідеалі треба вибрати одну та, як радить  виробник, пройти курс (кожен день, на протязі 2х тижнів) але кожного дня в мене не виходить та й кожен раз беру різну, за настроєм ☀️ Саме за ефектом у мене фавориту нема, використовую всі і всі достойні.

Сама тканина масочки просочена добре, на одноразове застосування більш ніж достатньо 👌

Рекомендований час 20 хвилин 🕓

Мій фейл одного разу 🙈 не надто добре рогзладила маску та тримала трохи більше часу (десь 30-40 хвилин), то в мене було дуже пом'яте лице, такі собі заломи, ніби я спала лицем в подушку і мене разбудили 😆 проте сам стан шкіри свіжий, за хвилин 20 все пройшло, тож майте на увазі, якщо після маски кудись збираєтесь або добре розгладжуйте☝

Тож рекомендую цей засіб для догляду всім, шкіра виглядає свіжішою та здоровішою, мені подобаеться 👍