Anna_feerie

І знову пептиди: Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule

І знову пептиди: Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule

Ця баночка вже майже пуста, тож прийшов час ділитися своїми враженнями)). Ампула Algotox створена для чутливої шкіри, виробник обіцяє заспокоєння, відбілювання, зволоження та звуження пор. Подивимось, що з цього списку справдилось в моєму випадку 🥰.

І знову пептиди: Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule

Після вмивання ніжним гелем спочатку наносила есенцію, а через пару хвилин сироватку (далі крем та спф). Засіб прозорий, ледь зеленуватого відтінку з крихітними блискітками, що переливаються, ніби діаманти). Аромат трав'яний ненав'язливий, в мене з ним ніяких проблем не виникло (хоч у їншої сироватки цього бренду https://club.makeup.com.ua/post/6730/ віддушка взагалі фантастична 🤩).

Що я помітила під час використання: по-перше, дуже гарне зволоження. В комплексі з іншими кроками моєї рутини цей продукт давав ніжну зволожену шкіру без ознак сухості або лущень.

По-друге, моя гіперчутлива шкіра оцінила ефект центели та її компанії - почервоніння ставали менш помітними та вирівнювався тон обличчя.

Щодо дії на розслаблення зморшок - в принципі, мені подобався стан шкіри (особливу увагу я приділяла зоні навколо губ, адже там стали з'являтися ознаки зморшок). Після використання всієї баночки можу стверджувати, що заломи майже не помітні, тож пептиди працюють 💪.

Та я на це не дуже розраховувала, тому не маю претензії щодо цього пункту)). Тому Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule мені сподобалась і можу її сміливо рекомендувати власницям та власникам чутливої шкіри😍.

Інші мої дописи щодо пептидів та їх чудових ефектів можна почитати тут:

https://club.makeup.com.ua/post/2999/

https://club.makeup.com.ua/post/6730/

https://club.makeup.com.ua/post/9861/