Сироватка з гіалуроновою кислотою від Catrice
7-8/10 Чи придбаю ще раз?
Сироватками я користуюсь лише кілька місяців і контактувала лише з трьома, одна з яких від Catrice. Тому зможу поділитись враженням з висоти мого невеличкого досвіду.
Я цю сироватку придбала випадково на акції біля 100 грн, ні на що особливо не розраховувала, тим більше за таку вартість, але вирішила спробувати. І, мушу сказати, що я зовсім не розчарована.
Зі складом також все ок, є пантенол, гіалуронова кислота, різні консерванти та емульгатори.
Органолептичні параметри
Сироватка доволі густа та тягуча, скоріше гелеподібної консистенції, а не як водичка і має доволі виражений аромат парфумованого огірка, чогось свіженького. Якщо нюхати з баночки, то аромат достаньо інтенсивний і навіть різкуватий. При нанесенні він також відчувається, але швидко вивітрюється.
Сироватка без проблем розподіляється, наноситься, швидко всмоктується. На початку трошки дає липкість, але я її завжди перекриваю кремом і все ок. Не дає шаленого блиску обличчю і це +, бо влітку це виглядає так, наче я бульбу копала і спітнілою прийшла на роботу)
Тут фініш має трошки глянець, але дуже в міру. З нею в мене нічого не скатується, мейк тримається, як завжди.
Мені достатньо зволоження від неї єдиної і я навіть думала, що можливо влітку якраз відійду від крему і буду користуватись лише сироватками (Але ще в роздумах).
Враження
Але, що цікаво, сироватка має доволі великий розхід. Тобто я не витрачаю її прицільно більше, ніж інші. Але більш рідкі у мене використовуються в 150 разів повільніше і навіть не видно розходу, а тут в мене залишився десь 1см сироватки, при тому, що я нею активно користувалась десь біля місяця сумарно, це трошки дивно.
Ну і я якось нейтрально ставлюсь до аромату, але його могло би і не бути, на мій смак, оскільки потенційно це додатковий алерген.
Тому, якщо знайдете по хорошій ціні - беріть, не пошкодуєте)
Ще також бачила аналогічну сироватку, але з більшим вмістом гіалуронової, думаю також непогана
Я не відчула, що з цією сироваткою я помолодшала на 20 років і стала немовлятком, але вона доволі класно зволожує, і гарно працює у моєму загальному догляді, як одна із складових, тому не маю на що нарікати)
Коментарі (0)