Alyona Fedyk

Dr. Irena InVitive: антивіковий догляд для злегка вікової шкіри (і трохи про кислоти)

Dr. Irena InVitive: антивіковий догляд для злегка вікової шкіри (і трохи про кислоти)

❕Передісторія: зараз я проходжу курс гліколевого пілінгу. Після нанесення кислот живлення шкіри дуже важливе. Нічний крем має більш насичену текстуру, а зволоження шкіри навколо очей для мене взагалі мегаважливе. Тому ці два креми в моїй косметичці сьогодні дуже доречні. Але є одне “але”... Інтригую😄 Все розповім детально під нічним кремом.

Серія InVitive від Dr Irena Eris одразу викликала зацікавленість та довіру. Я з повагою відношусь до цього бренду, адже знаю, що у компанії є свій науково-дослідницький центр і великий досвід співпраці з фармацевтами та дерматологами.

Лінійка розроблена для догляду за шкірою при перших (і не лише) признаках старіння. В цю категорію я входжу🙄 Основа формул – колагеновий пептид PSC III і навіть трішки колоїдного золота. Виробник стверджує, що дія цієї комбінації спрямована на синтез природного колагену в шкірі та, відповідно, збільшення еластичності. Перевірити можна лише, використавши хоча б одну баночку засобу. Побачимо згодом.

Dr. Irena InVitive: антивіковий догляд для злегка вікової шкіри (і трохи про кислоти)
Dr. Irena InVitive: антивіковий догляд для злегка вікової шкіри (і трохи про кислоти)

Повний склад продукту можна подивитись на сторіночці Makeup. Я не хімік, і справді не маю навиків, та й бажання теж, розбирати увесь склад. Я розумію, що щось не те, якщо мене вже прищить😂 Не будь як Альона, і перевіряй все заздалегідь. Отож, забігаючи наперед, моя шкіра спокійно відреагувала на склад крему. Це успіх!

І ось тут те саме “але”. Крем містить також ретинол і азелогліцин для освітлення пігментації. Відчуваю вже цей твій погляд: кислоти і ретинол... І навіть тут спеціалісти по-різному реагують на цей факт: хтось каже “поєднувати можна, але з перервами”, хтось – “категорично ні!”. Я роблю на свій розсуд, але наперед прошу не повторювати мій алгоритм дій, якщо ти не впевнена у тому, що твоя шкіра витримає. Моїй хоть би що🙃 Сяє, виглядає зволоженою, пружною та шовковистою.

Текстура більш щільна, ніж у звичайного денного крему, але ефект після нанесення мені неймовірно подобається: обличчя стає наче трішки припудреним, ніякого жирного блиску чи відчуття липкості. Від нічного крему я такого точно не очікувала.

Крем під очі має сонцезахисний фільтр. У складі все ті ж активні компоненти – пептиди та золото. Також міститься екстракт бруньок горобини, який зменшує набряклість та почервоніння шкіри навколо очей. Все це зі слів виробника. Мої особисті спостереження: шкіра під очима дійсно стала більш підтягнутою, сяйливою та зволоженою. Ніякого дискомфорту. Зморшки поки зі мною, але, думаю, ми розберемось😇

Текстура крему дуже ніжна, наче збиті вершки. Вбирається швидко, але ефекту матовості, як нічний, не надає.

Скажу свою скромну думку: креми дійсно варті уваги, адже моя шкіра дуже довгий період часу не приймала ніякі засоби, окрім Фармацеріс. Повірте, наважитись на постійний догляд з іншими засобами мені було не легко, бо ці болючі прищі могли повернутись у будь-який момент. Але вже півтора місяця щоденного догляду з InVitive – і жодного натяку на прищики. До речі, зверніть увагу на фото: економний розхід – ще один величезний плюс☺️