Очищення : пінка чи гель 🤔
Очищення — важливий етап догляду за шкірою обличчя. Саме з нього починається догляд або була красива та здорова шкіра.
Тож до вибору засобу для першого етапу очищення я перечитала не мало відгуків.
У моєму арсеналі очищуючих засобів:
✔Пінка для вмивання від Dr. Sante (якщо читали мої попередні дописи, знаєте як я люблю цей бренд❤)
✔ Нормалізуючий гель для обличчя "Листя манука" Ziaja Manuka Tree Purifying
Одразу скажу, що я використовую за раз тільки один з них. Хоча я і фанатик стерильності та чистоти. Але намагаюся тримати себе в рамках 😆 аби не зашкодити)
Пінка для вмивання Dr. Sante Cucumber Balance Control
Призначення: очищення, живлення, зволоження
Я купувала його вже після гел ю, тож на його фоні очищує трохи гірше, проте несумнінно має свої плюси. Ніжно, м'яко, делікатно й водночас ефективно очищує шкіру від забруднень.
Очищаючий нормалізуючий гель для обличчя "Листя манука" Ziaja Manuka Tree Purifying
Призначення: від подразнення, проти запалення, пом'якшення, зволоження, заспокоєння, очищення
Особисто мені подобається, з усіма заявление функціями справляється на тверду 5ку. Коли тільки почала використовувати шкіра обличча якось незвично реагувала, трохи ніби пекла, але подразнення чи почервоніння не було. Після 1-2 використання все ок, може була якась реакція з щоденним кремом, незнаю, але я рада що не зупинилась 🥰
Тож вранці я використовую пінку, а вже ввечорі гель, тому що він, як на мене, краще змиває залишки після демакіяжу чого не треба зранку ☀️
Цікаво 🤔 в що використовуєте ви? Чому надаєте перевагу, пінці чи гелю?
Коментарі (0)