Елена

Реабілітую свій санскрін

Реабілітую свій санскрін

Я вже ділилася враженнями про нього. Тільки як почала користуватись, та потім ще через деякий час після користування. Це мій перший санскрін, порівнювати мені було ні з чим, тому я опиралась в порівнянні зі звичайними кремами. Звісно це була моя помилка. Потім я придбала ось цей кремчик https://club.makeup.com.ua/post/12534/ який став моїм основним. Та я все одно вирішила дати шанс моєму першому ) І мені є що сказати.

Сам виробник позіціонує цей крем, як ультралегкий крем під макіяж.

Активні компоненти: олія персикових кісточок, ресвератрол, вітамін С, ніацинамід, кераміди.

Дія: зволожує, відновлює і захищає.

Тобто повноцінний денний крем, ще й з SPF 30. Тому я і порівнювала його зі звичайними кремами, вважаючи що він замінить відразу 2 одиниці. Думаю, що ви вже зрозуміли підсумок? Так, не замінив. Бо не дивлячись на вітаміни чи інше, фініш у нього все одно як у санскріну. Тут присутні фізичні фільтри, тому при нанесенні він вибілює шкіру. Коли я користувалася ним весною, це так не відчувалося, бо сам крем має персиковий колір. Я потім вже зрозуміла навіщо. Він "перебиває" цей ефект вибілювання. Тому на ще не засмаглій шкіри присутній ефект тоновуння. А от зараз, коли шкіра вже засмагла, помітне стало вибілювання. Але воно присутня десь 1-2 хвилини, доки крем не почне впитуватися. А потім з'являється він, мій власний косметичний кошмар. Шкіра починає блищати 🙈 І хоча структура крему не щільна, але все одно присутній блиск. Блиск і липкість. І тут можна чекати скільки завгодно, сам цей фініш не зникає. Але мій санскрін на хімічних фільтрах робить так само 🤷🏻‍♀️ Та зараз я вже досвідчена 😉 Тому матуючі серветки наше все. Після того як зайвий блиск прибрала, можна виходити на вулицю.

Можу сказати, що надалі він відчувається доволі комфортно на шкірі. Десь через годинку повністю зникає відчуття липкості. Для себе я вирішила, що буду їм користуватися тоді, коли справи не потребують довгого надходження на вулиці. А з 2-3 годинами він справиться. І ще тоді, коли сам індекс UV не дуже великий.

Ще хотіла додати, що запах у кремчика хімічний... І після нанесення відчувається поколювання десь хвилин 5. Для себе я вирішила, що так працюють вітаміни ✌🏻😁

З санскріном не прощаюсь, будемо з ним інколи дружити )