Оліч

Q+A Activated Charcoal Face Mask

Q+A Activated Charcoal Face Mask

Я маю комбіновану, схольну до жирності шкіру, тому час від часу я користуюсь глиняними масками (але не постійно), які матують, та трошки підсушують шкіру. Тож варто зазначити відразу, що такі продукти точно не для сухої чи подразненої шкіри.

Колись я просто купувала пакетик косметичної глини, розводила водою та робила таку маску, потім я купувала більш "модні" на той час глиняні маски від Freeman, і от в руки потрапила така баночка. Сказати чесно - майже всі глиняні маски для мене дають приблизно схожий ефект, тож і тут дія та ж - після змивання маски маємо оксамитову, чисту, трошки "стягнуту" шкіру.

Але у неї є свої плюси:

  • чистий, безпечний склад продукту
  • містить гліцерин та олії, щоб зменшити висушування шкіри
  • веганський продукт

Основні інгредієнти:

Активоване вугілля 🧖‍♀️
Активованого вугілля тут не просто так використовується у догляді за шкірою здавна. Цей супер інгредієнт створюється в процесі нагрівання деревного вугілля. Нагрівання деревного вугілля викликає розширення, роблячи його більш пористим. Це надає активованому вугіллю детоксикуючу силу, максимально витягуючи токсини та бруд із твоєї шкіри. Словом, це магніт для всілякого роду забруднень!

Бентоніт 🌄
Ця натуральна глина здатна вбирати надлишки шкірного себуму. Бентоніт – ідеальний інгредієнт для жирної та схильного до висипань шкіри.

Каолін 🌬
Каолін, який міститься у багатьох масках для обличчя – це натуральна глина, яка допомагає очистити шкіру, а також надає цій масці більш ніжну текстуру.

Спосіб використання:

Нанеси рівномірним шаром на шкіру, використовуючи чисту кисть для макіяжу. Залиш на 5-10 хвилин або до висихання. Змий теплою водою.

Остнні місяці рука не тягнеться до глиняних масок, тому вона у мене вже підсохла. Але я ввжаю, що серед глиняних масок це дуже достойний вариант, бо порівнюючи з іншими схожими масками в цій ціновій категорії, вона має дуже гарний чистий склад, це етичний бренд і свою задачу вона виконує цілком непогано. Це звісно краще, ніж просто розведена водичкою суха глина, бо вона не так висушує шкіру, а ще мені подобаються баночки цього бренду, на яких відмічено кому підходить продукт і які функції виконує.

Q+A Activated Charcoal Face Mask