Крем-чудотворець для проблемної шкіри
Все найкраще, що можна підібрати для проблемної шкіри, зібрали в одному тюбику Avene Cleanance Hydra.
Важливо, що крем відноситься до дерматологічної косметики і використовувати його для шкіри нормального типу немає сенсу. Крем розроблений як зволожуючий, заспокійливий та поживний засіб для сухої та роздратованої шкіри . Підійде для використання після лікування акне, кислотами і т.п.
Марку Avene мені порекомендував косметолог. Згодом сама почала підбирати засоби для своєї шкіри, схильної до подразнень . В Avene ніколи не помилялася.
Цей крем взяла як денний, ділюся відгуком після закінчення тюбика.
Де купити?
- В аптеці чи онлайн магазинах.
Зроблено в: Франція
Об'єм: 40ml
- Компоненти крему знімають запалення, живлять і зволожують шкіру. Виробник рекомендує використовувати крем під час і після медикаментозного лікування, адже він відновлює необхідний гідро-ліпідний рівень, на який негативно впливають ліки. Крем повертає оптимальний рівень вологи. Засіб володіє багатою, але не жирною консистенцією, яка добре підходить для чутливої шкіри.
Основа крему - термальна вода Avene, яку також можна використовувати як додатковий засіб у догляді. Склад спеціально розроблений для проблемної шкіри. І хоч серед компонентів є ароматизатор, його не відчувається.
Текстура легка, повітряна, білого кольору. Можна використовувати як основу для макіяжу. Витрата невелика. Крем не скочується і не жирнить. Шкіра виглядає зволоженою, не втрачаючи матового вигляду.
Чому використовую як денний крем?
Текстура легка, для нічного зволоження її недостатньо. Краще використовувати в теплу пору року, коли не потрібне глибоке зволоження. Принаймні це мої відчуття.
Пори не забиває, відмінно лягає на шкіру та під макіяж; покращує стан шкіри та вирівнює тон. Крем став справжнім рятівником для моєї проблемної, чутливої шкіри. Один з найкращих у своїй категорії!
Коментарі (0)