Alina Litva

Японська процедура відновлення волосся Tokio Inkarami

Японська процедура відновлення волосся Tokio Inkarami
Японська процедура відновлення волосся Tokio Inkarami

Салонна процедура відновлює волосся до 40% (у порівнянні зі звичайними салонними процедурами, які покликані забезпечити відновлення волосся максимум на 5%). Інгредієнт — Fullerene, за відкриття якого було присуджено Нобелівську премію. Перше використання нано-компонента Fullerene у косметичних засобах для волосся у продукції японського бренду Tokio Inkarami.

Процедура проходить у декілька етапів: спочатку здійснюється діагностика волосся, потім - підготовчій етап для початку роботи з волоссям, далі наносяться засоби з активними компонентами. Волосся очищається від надлишків всіх засобів, сушиться і укладається.

Що я помітила відразу після процедури: волосся стало набагато блискучішим, м'якшим, наповненим.

Коли сама перший раз після процедури помила голову, то волосся було блискучим, насиченим, розчісувалося легше, але все одно подекуди плуталося, хоча після хороших масок у мене такого не буває.

Мені цей догляд сподобався, волосся стало більш щільним, насиченим, ефект тримався десь в районі пари тижнів, мені здається. Складно сказати точно, бо я маю гарний результат і зі своєю домашньою рутиною. Не скажу, що ціна виправдана) але спробувати варто.

Я навряд чи буду повторно робити процедуру, оскільки моєму волоссю досить зробити тонування, заповнивши порожнє і ламке знебарвлене волосся, тому що загалом проблем з якістю у мене немає. Курс Olaplex/K18 + маски Davines працюють на мені якщо не так само, то навіть краще ♥️

Якщо робили, напишіть, як вам)

Допис про Олаплекс/К18 https://club.makeup.com.ua/post/2682/

Про дієві засоби Олаплекс https://club.makeup.com.ua/post/1612/

Ще про К18 https://club.makeup.com.ua/post/1807/