Kizza

Миття пензлів+короткий огляд колекції

Миття пензлів+короткий огляд колекції

аДний допис розділю на дві частини, щоб добре розповісти про мої найулюбленіші пензлі. І сьогодні буде допис про рандомні пензлі з моєї колекції. А другий допис буде суто по пензлями RT.

Як я мию пензлі?
Беремо засіб для обличчя, що не підійшов і використовуємо його для миття😂 В моєму випадку це умивалка Garnier з вітаміном С.

  1. Намочили пензлі;
  2. Нанесли засіб;
  3. Вспінили об руку/серветку/спец килимок;
  4. Лишили хвилин на 10-15;
  5. Змили теплою водою ;
  6. Трохи відтиснули від зайвої вологи;
  7. Поклали на сонечко😉

В якості килимка для очищення пензлів в мене виступає косметична ганчірочки від Makeup. Бо для чистки обличчя ці штучки мені дуже жорсткі.

Ці два пензля в мене з магазину Єва. Тому що великий - вже років 5. В нього трохи відлущився лак на ручці, бо я ним любила відкривати коробочки, які важко відкрити пальцями. Самі пензлі в чудовому стані - не линяютьі радують мене з року в рік. Розтушувальному вже три роки. Топ за свої гроші це топ. Я ще жодного разу не пожалкувала про їх покупку. Це пензлі від KOS.

іБлий і барильце теж з Єви, але нажаль я не знаю що то за виробник, бо на ручках геть нічого не лишилось. Маленький і два плоских - їм вже років 10 і це те, що лишилось з китайського набору псевдоМАС. Їх там було набагато більше, але в процесі - деякі линяли, деякі зламались. Як не дивно - свої функції вони виконують, і їх не жалко пацькать в гримі та клеї для вій, а також глітери на застигаючій основі. Тому рука не піднімається від них позбавлятись і вони продовжують існування в моїй колекції.

В мене в активному користуванні 6 пензлів. І як бачите пухнаста частина не у всіх однаково якісна. Один пензлик вирішив оголити своє дерево, бо я його на ніч забула в тазіку з мильною водою.😅

Їх я люблю, це суперові самодостатні пензлі, якими чудово можна робити мейкапи очей.

уТт один засланець від Luxvisage, але робився він на тому ж заводі що і LAMEL. Як бачите і ферул (металева гільза де закріплений ворс) і ручка просто ідентичні. Ворс таке враження що просто закріпили догори дриґом 😂😂😂 Пензлі якісні, приємні в користуванні, м'які, чудово миються лише на Luxvisage відклеївся ферул 😅 лак на деяких тріснув - бо вони як і їх дружочек від АВН лишився в тазіку з водою 😑

еЛуже прикольний міцний пензлик #17. Коштував десь в районі 400 грн в корнері NYX. Хоча він трошки колючий, але я його користую кожного дня вже протягом шести років🤩

аМленький пружний пензлик, якому теж вже більше п'яти років. Ручка поламалась, ворс трохи розтріпався але він упорно продовжує жити в моїй колекції для найбрудніших робіт 🫣

Отже в процесі користування весь пензликовий непотріб пропав з колекції і лишились найулюбленіші та найефективніші пензлі. З того, що сміливо можу рекомендувати - це пензлі LAMEL . KOS непогані теж. NYX явно оверпрайс, але теж добрий. АВН тільки в палітрах і вони теж прикольні. Щодо ноунемів - це на свій страх і ризик .

Анонс на наступний допис: один пензлик я зіпсувала. І це пензлик від RT. Але про це вже завтра 😉