Kizza

Миття пензлів + огляд колекції RT

Миття пензлів + огляд колекції RT

Але зараз наш шлях лежить в пензликовий рай від компанії RT.

Сумарно я купляла три великі набори два по два + один пензик поштучно. Звісно коли мила у ванній обманула себе і неправильно по наборах їх схвалила. Тому десь будуть уточнення по комплектності. Схопила значить я всі помаранчеві пензлі а виявились вони з різних наборів.

Перший набір - це четвірка пухнастиків з яких, я майже не користуюсь 205 дістаючи його лише тоді коли з банки треба маску дістати або крем, щоб не лазити пальцями. Хоч він називається пензлем для тону - по призначенню я його не користую. 204 мій улюбленець для тональних засобів. 206 хоча це для контурування обличчя - я його користую або рідко під консилер, або під хайлайтер а частіше за все пом'якуб переходи на очах, якщо треба щось дуже вуальне ☺️ Дрібнота 207 використовується в важкодоступних очних місцях, або для підправки форми губ☺️

уТут так само вийшла катавасія з комплектністю пензлів на першій світлині, але я на другій я виправилась😅

Спонж відмовився фотографуватись і кудись втік, але пензлі вишикувались в ряд і готові, щоб про них я розказала. 400 - легкий факел, яким я наношу бронзер, або пудру, якщо пензлик чистий. Можу і рум'яна нанести,адже сам виробник назвав його blush brush. Але частіше пудру або бронзер. Для рум'яна більше люблю пензлик LAMEL B1 з першої частини.402 це мій мастхев для хайлайтера от саме ним мені зручно наносити, заполіровувати хайлайтер і на носі, і на щоках і під бровою. 300 для тіней, але рука до нього тягнеться лише тоді коли всі пензлі замазюкані 😑 200 позиціонується як expert face brush, але я йому призначення так і не знайшла. Іноді користую як пензлик для тону, але це вкрай рідко і я ліпше тон руками або спонжем нанесу.

Якщо ви знайшли йому застосунок - підкажіть будь ласка.

Це пензлик для пудри, в принципі я його так і користую🎉🎉🎉

Але ще я люблю ним наносити бронзер та рум'яна 😅 як видно по ньому на першій світлині - він відігравав роль пензля для рум'ян 😂

рПо цей набір я писала туть: Можу оновити інформація - розділювач вій - штука реально прикольна і робоча. Нажаль я тоді не сфотографувалась, але при нагоді обов'язково покажу як він працює. В принципі всі пензлі ведуть себе чудово і м'ними можна зробити будь що на що вистачить фантазії. Але... Пензлик 311 взяв і лишив свій ворс на рушничку😡😡😡 лишилось 4 волосини, то ж апдейту про нього нажаль не буде😓

Хто винуватий - я, виробник, чи магнітні бурі - нажаль історія нам цього не розкаже, але по факту один пензлик вирішив піти у пензликовий рай, так і не будучи застосованим в макіяжі😢

Ці два набори по два пензля які я купляла на оф сайті RT.

Пензлі номер 300 і 332 це дублі пензлів з інших наборів. 310 дрібний пухнастий розтушувальний пензлик. 333 пензлик-олівець він прям дуже пружний, я б сказала більше до твердуватого - прикольний.

еПнзлів багато не буває☺️ Але якісні пензлі не особливо мають бути за 100500 грошей. RT за свої гроші просто чудові, але не без косяків. Особисто для себе я не бачу потребу в супер дорогих пензлях, але і відвертий непотріб теж брати не буду. Можна сказати, що у вправних руках нафарбуватись і гілкою можна, але звісно комфортніше це робити приємний оку і руці інструментом. У LAMEL пензлі просто шикарні, але принаймні на Мейкапі вони не продаються. Я от дуже пожалкувала що не купила ще кілька штук.Ну і на додачу весела історія: " Якось я купила пензлик з натурального ворсу кози , це був розтушувальний пензлик не пам'ятаю вже виробника. І от після першого миття я розклала свої 5 пензлів на сушку. Пензлі висохли і я знову почала ними фарбуватись. Але під ароматом миючого засобу для пензлів фірми Old Spice я відчула дещо інше. Щоб не сильно розтягувати історію скажу одне - козячий пензлик почав реально тхнути козлятиною. Та не просто козлятиною а такою дуже "ароматною". Я його і відмивала, і парфумами пшикала, і пральним порошком мила, але духан козлячої дупи намертво засів і не хотів нікуди діватись. То ж я з важким серцем викинула того пензля і пообіцяла собі - тепер ніколи не користуватимусь пензлями з натурального ворсу 😂😂😂"