saybeautyk

Догляд для волосся More Nature

Догляд для волосся More Nature

У мене сьогодні виявилося багато вільного часу, тому тероризую всіх своїми оглядами)

Зазначаю, що у мене волосся загалом не проблемне, рівне, не тонке, не фарбоване. Я якось тут в empty bottles розповідала про шампунь bilou, після якого моя довжина перетворилася на солому 😰

Тип шкіри голови у мене жирний, а кінчики були просто наглухо пересушені, спутані, жорсткі, отож було прийнято рішення шукати шампунь на мʼякій основі.

І випадково я натрапила на More nature, ціна була адекватна, тому гріх не спробувати.

Я не очікувала якихось див, але 😍

Ми бачимо, що основу складає sodium coco sulfate і cocamidopropyl betaine, які як не крути, але є мʼякшими за SLS і SLES. Є також молочна кислота - в даній формулі вона наврядчи буде давати якесь додаткове злущення чи зволоження, але все одно приємно))

З корисного - олія аргани, ши та екстракт кокосу.

Мій критерій оцінки шампуню полягає в тому, що я аналізую, як поводить себе волосся під час миття. Я промиваю лише шкіру голови, і якщо навіть так довжина вже плутається - то після сушки буде взагалі треш і це сміття, а не шампунь для мене. З цим продуктом такого немає, він гарно піниться, добре промиває, не сплутує, дає обʼєм, свіжість без обтяження. Має приємний аромат, зовсім тихий. Підійшов мені на 10/10, вже закінчився, але я однозначно буду повторювати ще не один раз.

Має в складі гліцерин, олію аргани, ши, коко каприлат, фолієву кислоту (навіщо???), екстракт кокосу. За ароматом більш насичений, до речі, я ще бризкала туди декілька разів Extract Vega (робила огляд), тож у мене він взагалі вийшов парфумованим, запах тримається на волоссі, але не набридає.

Щодо його дії - ну просто казковий! Чудово зволожує, знову ж таки - без обтяження (це дуже важливо для власниць тяжкого волосся і жирної шкіри голови). Коли його змиваєш, то відчувається заповнення волосків - хвіст реально стає товщим в руці. Тобто він правда ущільнює волос, для мене це було шоком 🫠😦

Made in Ukraine як завжди дивує❤️‍🔥 Я дуже задоволена! В цій лінійці ще є спрей для розчісування і олійка - наступного разу куплю всі 4 продукти одразу, бо давно я так не кайфувала від догляду за волоссям.

Шкода, що даний бренд і ця лінійка не представлені на MakeUp🙁