Елена

Пусті баночки за червень

Пусті баночки за червень

З подивом виявила, що мені є що показати. По-перше, в мене закінчились деякі відливанти. Це прям вау, тому що в мене майже нічого не закінчується 🙈 А я вважаю, що повинен бути баланс. Щось прийшло, щось пішло. Через те, що парфумерії в мене багато, вона до мене тільки приходить 🙄 Тому, радію )

Ну що ж, поїхали.

Не буду довго затримуватись тут. Раніше я вже розповідала про кожний аромат окремо.

Farah Brecourt - солодкий східний аромат з фініками, шкірою, деревиною. Зносила з задоволенням.

Yves Saint Laurent Libre у туалетній воді. Томний, жіночий, квітучий. У прохолоду дзвінкий через цитруси та лаванду, у теплі з'являється густота, плавні лінії жіночої фігури, обіцянка задоволення, хода кішки, впевненість в собі та в своїй привабливості. Сприймаю його образами ) Кайфовала від кожної краплинки. Повторювати буду обов'язково.

Coffee Break Maison Martin Margiela - кава, лаванда, квіти. Як фанату кавових ароматів, мені подобається. Теплий, спокійний аромат відпочинку. Зроби паузу, випий кави ) Кава тут молочна, лагідна. Це лате з лавандовим сиропом, який ви п'єте в уютній кав'ярні, на столі букет з квітами, за вікном метушня, та у вашому персональному світі все спокійно. Буду повторювати ближче до холодів.

Також раніше вже розповідала про нього. Не сподобався. На губах відчувається немов жирна плівка. Начебто повинен живити шкіру, та він просто тає і так залишається на губах нічого не роблячи. Ще одне, це аромат. Хімічна віддушка, яка волає на тебе та відчувається навіть на язиці. Бррр. Наразі він потік. Частина бальзама знаходиться в кришці та на самому тюбику... Бальзам йде у смітник.

Вітаміни від вітчизняного виробника. Тут у нас магнію цитрат, гліцин, вітаміни групи В, екстракт меліси. 30 штук вистачає на 15 днів. Я приймала вранці 1 капсулу, а ввечері свій основний магній. В такому тандемі спрацювали гарно. У якості підтримки організму ставлю плюс. Також за цитрат магнію разом з гліцином. Гарне поєднання.

Повторювати не буду. Наразі через велику кількість стресу, такий варіант для мене заслабкий. Тому приходиться міксувати з чимось більш серйозним. Та мене тішить те, що наразі з'являється більше українських виробників з доволі доброю продукцією )