Хаiт Маргарита

Дрейпінг - актуальний тренд з минулого

Дрейпінг -  актуальний тренд з минулого

📌 Що таке дрейпінг?
Перш ніж розповісти вам, що таке дрейпінг, повернемося в епоху 60-х і згадаємо про людину, з якої все почалося - Вея Бенді.

Це великий візажист, послугами якого користувалися такі світові зірки, як Шер та Мадонна. На відміну від інших візажистів, Бенді вчив усіх скульптурувати обличчя, використовуючи унікальні риси зовнішності людини. Він не змінював форму обличчя, заганяючи всіх під один шаблон. На той час його концепція була революційною.

Так з'явилася техніка дрейпінг (з англ. - draping) - говорячи простіше, це контуринг обличчя за допомогою рум'ян.

Тепер трошки перенесемося у 80-ті роки ХХ століття. Чим характерна та епоха? Революції, перебудова, бунт, протест, культ здорового тіла та початок інформаційної ери.
Завжди події у світі відбиваються на модних тенденціях, відповідно до макіяжу в тому числі.

Не дивно, що пік популярності техніка дрейпінгу здобула саме у 80 роки. Яскраві рум'яна символізували здоров'я та красу. Цей тренд оцінили багато різних зірок поп-,рок-сцени та Голівуду.

📌 А що, зараз дрейпінг знову у тренді?

Як ми знаємо, історія повторюється по спіралі. Деякі тренди повертаються з минулого, переосмислюються та набувають нових форм.

Якщо подивитися на подіуми весна-літо 2023, то ми побачимо дрейпинг!

Це не зовсім класичний дрейпінг як у 80-х роках : коли на вилиці наносяться рум'яна більш темного кольору, а на щоки рум'яна більш світлого кольору.

у 2023-му з'являються дуже різні варіацій дрейпінгу , але тепер ви знаєте звідки це коріння росте 😉😉😉

📌 Як адаптувати цей тренд до життя?

Перший варіант "Повсякденний"

Дуже простий, та носибельний, його може зробити абсолютно кожна дівчина:

1. Беремо кремові, або сухі рум'яна. Якщо обираєте кремові, то беріть пензель зі штучного ворсу, щільно набитий. Якщо сухі - великий, пухнастий.

2. Наносимо рум'яна на щічку, протягуємо вище по вилиці до скроні, та заходимо на повіка (рухомі та нерухомі), та трошки додаємо на спинку та кінчик носика. Залишки продукту на пензлі додаємо на верхні, бокові частини лоба.

3. Також можна додати той же продукт на губи (якщо це кремовий продукт). Або нанести помаду того ж кольору на губи, а зверху додати трохи сухих рум'ян, які ви використовували на обличчі.

Але якщо ти модна чіка, яка хоче бути максимально в тренді, то ось тобі варіант номер 2 "Яскравий колір на скроні":

1. Ми робимо пункт 1 та 2 з попереднього варіанту.

2. Беремо рум'яна дуже насиченого відтінку та невеликим пензлем набиваючими рухами наносимо цей колір у зоні скронь та розтушовуємо у попередній більш світлий колір.

3. Допрацювати мейкап можна густо фарбованими віями та яскравою помадою. Круто, якщо вона збігається з кольором, що знаходиться в районі скронь.😉 Вийде дуже гранжево та стильово, беріть на замітку!

📌Кілька важливих порад на останок:

1. В якості продуктів можна використовувати будь-яку косметику, яка має потрібний вам колір: тіні для глаз, помади, тінти, кремові та сухі рум'яна

2. Пензлі краще обирати пухнасті - великі та середні за розміром, в залежності від області нанесення

3. Чим відтінки ближче один до одного, тим м'якіше та плавніше перехід між ними.

А як вам цей тренд?

Діліться своїми враженнями/ вподобаннями у коментрях, буду дуже чекати.

Ваш фідбек - знак для мене писати ще на подібні теми, чи вам це не цікаво.