saybeautyk

Ніацинамід від The Ordinary: так чи ні?

Колись давно я думала, що бренд Ordinary - це шось таке лухарі, мама рідна 🤭

Тепер я розумію, що це просто ціна-якість. Подруга з Польщі привезла мені найпопулярніший продукт бренду - ніацинамід, звичайно ж. Для моєї шкіри цей актив - мастхев 👍🏻 Склад розбирати тут не буду, бо навіть не знаю, що там можна "розбирати": ніацинамід, цинк і консерванти. Просто і зрозуміло.

Я відкрила пляшечку у листопаді, коли тільки починався опалювальний сезон. Моя шкіра була просто пустелею в той час, до середини зими стало ще гірше - сухість і зневоднення не придирались нічим. Так от, дівчата, якщо у вас є хоч мінімальна сухість на обличчі - це не ваш продукт. Сироватка себорегулює так, що капець🙂 для жирної/супержирної шкіри вона буде ідеальною. Зараз я потроху починаю використовувати частіше і частіше, переважно зранку під спф - моє улюблене поєднання, бо шкіра менше жирниться. Але навіть зараз все ще є пощипування шкіри при нанесенні, що мені не дуже подобається.

Але цей продукт - скарб на ті часи, коли вас підсипає: сироватка дуже класно знімає запалення і почервоніння з прищиків, пару днів застосування її зранку і все починає "стухати". Думаю, за таку дію відповідає саме цинк у складі.

Ще один мінус засобу - при нанесенні він залишає білі сліди, прям начебто ти милом мажеш обличчя. Ну таке собі, сильно бісить. Читала відгуки, що у дівчат сироватка навіть скочується - у мене такого, слава Богу, немає.

Коротше кажучи, я хочу вже швидше добити цю сироватку, але ніяк не виходить 🫠 можу рекомендувати її лише для суперсальної шкіри, бо себорегуляція тут на рівні. Собі повторно не візьму однозначно.