Мій найніжніший гель для вмивання
Певний час він у мене був забутий, але мені знову знадобилось дуже делікатне вмивання. Я вже замовила інший гель, але на щастя там продавець відхилив замовлення і я згадала про цей.
Цей гель має цікаву формулу, оскільки слабо піниться, дехто каже, що схожий на молочко, але я з цим не погоджуюсь, бо текстура у нього насправді гелева, просто дуже ніжна. При контакті з водою піноутворення дуже слабеньке.
У складі доволі м'які очисники, Лаурил сульфат звичайно ж відсутній, також є кастрове масло, вітамін е, парабени (особисто я їх не боюсь).
Віддушка доволі сильна, квіткова, мені так подобається, але багато хто не схвалює такий нюанс в доглядовій косметиці.
На 2 фото я змочила засіб водою
Після вмивання відчуття дуже комфортні, шкіра не стягнута, це насправді ніжний догляд, але очищення вистачає.
Засіб дозується вміру, памятаю, як в мене була мініатюра гелю для вмивання від Obagi, то там мені було важко видавити потрібну кількість засобу( з великою версією таких проблем не спостерігала) тут же все вміру, тому засіб супер економічний, якщо не говорити про ціну 😅
Упаковка дуже якісна, він у мене так давно, а нічого не облізло, букви не стерті.
Про бренд Declare відгукуються по різному, мені саме цей засіб подобається і сивортка у них ще непогана є.)
Коментарі (0)