Порівняння RT 200 та RT 204
Я обіцяла дівчаткам що порівняю два пензлі від RT. один з набору який я просто обожнюю, а другий той що можна купити сольно. Обіцянки - не цяцянки тому ось, презентую.
Все,текст у віконечку відредагувала, дякую за оперативність ☺️
RT 200
еЦ плоско-пухнастий доволі щільно набитий пензлик який безпосередньо виробником пропонується нам як пензлик для обличчя. А точніше Expert face brush. Я його спочатку не оцінила тому і особливо ним не користувалась, але після заданих питань я його lдобренько протестувала.
Це розтушовка свотчів на руці. Мішу спеціально не сильно тушувала, щоб подивитись чи буде пензлик тягти "смужкою". Не тягне. Це приємненьно.
Відео
пСочатку буде відео де я замазую синець на нозі пензлем RT 200. Друге відео з пензлем RT204 з набору
Обличчя
оПо ВВ не ясно хто ж з пензлів робить краще. Бо особисто мені в дзеркалі було однаково добре по нанесенню. А от більш щільну консистенцію RT200 насосить щільніше, бо щільність самого пензля більша за RT204. Навіть по фото видно що 204 більш пухнастий.
Висновки
при зменшенні яскравості видна різниця в щільності нанесення даними пензлями консилера. Також, але це вже з особистого досвіду 200 краще працює як пензлик художника - мазками. А от 204 через свою форму і пухнастість можна використовувати і коловими рухами, і як хочеш - це зручніше особисто мені. 200 пензлик мені відкрився як приємна штука для нанесення легкого тону, але з щільними текстурами може давати ефект маски. Я лишусь вірна своєму 204, але в деяких ситуаціях буду користувати і 200☺️
В планах спробувати новий кабукі від Lamel.
Коментарі (0)