saybeautyk

Трішки порожніх баночок

Трішки порожніх баночок

1. La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance SPF50+ - нереально крутий спф, комфортний, сподобався дуже. В мене дві міні, одну з задоволенням використала, навіть розрізала тубу, щоб виковиряти все до останньої краплі, другу поки бережу🧡 Шкода, що його більше не виробляють, бо я б не відмовилася від повної версії.

2. Сироватка Riwell з пробіотиком, ніацинамідом і сіркою - стала моєю улюбленою, бережу останні крапельки, бо її теж знято з виробництва. Має нереальний заспокоюючий, зволожуючий ефект, допомагає в загоєнні запалень. Взагалі Riwell - дуже достойний бренд родом з мого рідного Запоріжжя.

3. Кремчик від Lirene з комбучею - у мене в такій тревел-баночці, бо я його вкрала у мами))) суперське бюджетне зволоження для комбі/жирної шкіри - зараз літо, приглядіться! Крем дуже достойний, має хороший склад, не лишає плівки, матує обличчя. Я готова його повторювати періодично.

4. Under Twenty Anti Acne Active Detoxifying Tonic - я не знаю, чому не робила окремий огляд на цей тонік, адже він мій улюблений! Це вже третя баночка, яка точно не є останньою. В основі мигдальна і гліколева кислота (виробник вказує 2% гліколевої - сумніваюся, але перевіряла рН-полосками - кисленький👌🏻), екстракти алое, полуниці, малини і ожини. Тонік активний, делікатний, підійде навіть сухій/зневодненні шкірі. Не створює плівку на обличчі, не жирнить. Допомагає боротися з періодичними висипами, дає глоу-ефект - любить и обожать, як то кажуть 🫶🏻 рекомендую його всім-всім, від душі, крутезний продукт за дуже приємною ціною.

На заміну взяла тонер Cos de Baha з саліциловою кислотою - буду тестувати і обовʼязково поділюся своєю думкою щодо нього.

5. Сироватка Лореаль з ретинолом - дійсно має 0,2% ретинолу, дуже комфортна і дієва ДЛЯ НОВАЧКІВ. Я її доюзала на шию, бо на обличчя вона для мене стала вже не сильно актуальною, треба було підвищувати концентрацію, але я вирішила поекспериментувати і перейти на інші активи. Поки не знаю, коли буду повертатися на ретинол знову, можливо взимку - тож готова знову для початку взяти її для звикання шкіри. Якщо ви новачок і ніколи не мали справи з ретинолом - візьміть цей щоб познайомитися з активом, для своєї ціни це чудовий, комфортний засіб. Він дійсно працює з висипаннями, але мʼяко і якось непомітно начебто) коротше кажучи, я від цієї сироватки в захваті, люблю сильно🫶🏻

Ось так коротенько вийшло сьогодні. Дівчата, буду рада, якщо в коментарях поділитеся своїми улюбленими засобами з пробіотиками і з ретинолом - буду брати собі на замітку і тестувати поступово ❤️