Мій рятівник для шкіри ⛑️
SkinTra - Увлажняющий крем с пребиотиками - Let Your Skin Drink Up
Привіт-привіт!)
Сьогодні хочу розповісти про мій фаворит. Кремчик який врятував мою шкіру взимку. Взагалі я не можу назвати свою шкіру особливо проблемною (тюфутьфу) але взимку з нею щось робиться страшенне - суха та лущится.
Отже давайте більш детально,
Ціна: 550 грн.
Обʼєм: 50 ml.
Текстура: дуже легенька але не рідка, без проблем розприділяється по шкірі.
Активні компоненти:
- сквалан - емолент, аналог людського сквалену, який входить до складу себуму та міжклітинного цементу, захищає від надмірного випаровування води з епідермісу та шкідливого впливу вільних радикалів, додатково пом'якшує та підвищує еластичність шкіри, не комедогенний,
- олія насіння кавуна - не має комедогенного потенціалу, багата незамінними жирними кислотами: лінолевої кислоти приблизно 60%, олеїнової - приблизно 20%; багате джерело антиоксидантів, вітамінів групи B, а також вітамінів A, E, C, завдяки чому воно розгладжує, регенерує та уповільнює процеси старіння шкіри,
- конопляна олія - має сильну протизапальну, заспокійливу та регенеруючу дію. За хімічним складом подібно до людського шкірного салу, завдяки чому масло регулює секрецію себуму і зменшує утворення комедонів. Воно містить незамінні жирні кислоти, а саме: лінолеву кислоту близько 50%, альфа-ліноленову – близько 20% та гамма-ліноленову – близько 4%. Також вона містить вітаміни B, а також A, E, K, фітостерини, фосфоліпіди та мінерали,
- Isoamyl Laurate - сухий емолент, який називають натуральним силіконом; пом'якшує та розгладжує, залишаючи на шкірі шовковисту плівку, зменшує жирність формули та покращує її властивості при нанесенні, не комедогенний,
- Galactomyces Ferment Filtrate 15% - побічний продукт ферментації дріжджів. Це сильний антиоксидант, який уповільнює процес старіння шкіри та прискорює регенерацію, глибоко зволожує та регулює фізіологічний процес відлущування, а також заспокоює запалення та запобігає появі пігментних плям,
- ніацинамід 5% - вітамін B3 - компонент з різноспрямованими властивостями, прискорює регенерацію, зволожує та зменшує запалення, а також знижує вироблення себуму та синтез меланіну,
- азелогліцин 3% - поєднання азелаїнової кислоти та гліцину - освітлює епідермальні та дермо-епідермальні пігментні плями, пригнічує активність тирозинази (запобігає появі пігментних плям), регулює роботу сальних залоз, а його антибактеріальні властивості сприяють мінімізації кількості; подібно до азелаїнової кислоти має протизапальну дію, сприяючи зменшенню запалень і прискоренню механізмів регенерації; антиоксидант, знижує окислення шкірного сала та активність вільних радикалів,
- ізомерат сахариду 3% - полісахарид - глибоко зволожує та підтримує необхідний рівень зволоження шкіри, зменшує сухість, подразнення та свербіж,
- інулін 2% – пребіотик – зберігає корисну мікрофлору на поверхні шкіри, є живильним середовищем для пробіотиків, що живуть на поверхні шкіри. Підтримує зволожуючі властивості косметичного засобу, заспокоює подразнення та атопічні стани, зменшує кількість висипів,
- бета-глюкан – полісахарид, здатний проникати глибоко в шкіру; інтенсивно зволожує, стимулює та мінімізує грубість шкіри, додатково захищає від шкідливого впливу вільних радикалів, уповільнюючи передчасне старіння та стимулює процеси регенерації,
- Black BeeOme™ Powder – запатентований компонент, отриманий із ферментованого меду чорних бджіл зі Швейцарії. Відновлює здоровий баланс мікрофлори шкіри, покращує рівень зволоження, еластичність та зменшує надмірне вироблення себуму, запобігаючи небажаному блиску шкіри,
- алантоїн – похідна сечової кислоти, глибоко зволожує, а також пом'якшує та заспокоює, додатково сприяє регенерації.
Використовую цей кремчик двічі на день, ввечері наношу трішки більшу кількість, а зранку вже меншу. Крем відразу поглинається в шкіру, не залишає блиску, плівки чи липкості. І відразу можу наносити тональний, який зовсім не скатується та ідеально лежить на обличчі і що для мене головне в такій комбінації не видно отого "лушпиння" на шкірі.
Кремчик зі своїми обовʼязками справляється на відмінно, шкіра зволожена та мʼякенька.
Коментарі (0)