Швець Карина🤍

Скарб для мазохісток

Скарб для мазохісток
Скарб для мазохісток

Сьогодні контент нє для слабонєрвних, бо я буду розповідати про домашній пілінг)

Я перенесла 4 роки з акне 3 стадії, після чого в мене залишилось дуже багато пост-акне і текстурна шкіра. З цими проблемами я постійно борюсь досі.

Одна з моїх найулюбленіших процедур - це хімічні пілінги, ще й бажано «пожосще»))) Мені це дуже підходить, після них шкіра сяє, зменшується почервоніння і таке інше. Звісно, процедури у косметолога бʼють по карману, тому десь поки зо два тому я знайшла пілінг Cocos на мейкапі та на свій страх і ризик замовила його. Тоді то був класичний пілінг Джеснера. Я норм відношусь до домашніх пілінгів, моя шкіра доволі резистентна і якщо робити з розумом, то все буде добре.

Потім я ще брала модифікований пілінг Джеснера, а цього разу вирішила взяти Джеснера з альфа-ліпоєвою кислотою. Протокол процедури можна знайти в інструкції, детально на цьому не зупиняюсь.

Скажу лише, що саме цей з альфа-ліпоєвою кислотою поки що виявився найагресивнішим, я наношу його в один шар (інші наносила 4-5). Він ДУЖЕ СИЛЬНО пече, просто нереально. Злущення наступає на 3-4 день, воно не сильно інтенсивне, від легкого до середнього. Виз легкістю самі контролюєте інтенсивність дії пілінгу, це дуже зручно. Шкіра очищується, натягується, сяє - неймовірно крутий ефект. У мене нажаль немає фото під час шелушіння або до/після, що було б дуже корисним для відгуку, але запевняю вас, що пілінги Cocos - це винуватці пришвидшення освітлення моїх постакне і вирівнювання рельєфу. Я використовую їх десь з жовтня по квітень, ~1 раз на 3-4 тижні. Цього року вже робила один раз в червні.

Головне - совісно використовувати спф на активному сонці. Пігментних плям у мене пілінги не викликають.

Я б рекомендувала такий пілінг для людей з не чутливою шкірою, які добре знайомі з протоколами проведення різних хімічних пілінгів і не бояться печіння та лущення шкіри. Це хардкорна процедура, але вона того варта.

В асортименті бренду багато різних видів пілінгів, вони дуже економні та якісні. Я поступово планую тестувати все більше і більше, бо наразі пробувала лише 3. Демократична ціна і крута якість❤️

p.s. Пілінги на основі спирту, так, і я вважаю це ок для такого роду продукту, тим паче коли там в складі є жиророзчинна саліцилова кислота.

Скарб для мазохісток