О'L

Детокс від Caudalie

Детокс від Caudalie

Я дуже рідко купую маски для обличчя, та використовую лише ті, що дісталися в якості подарунка.

Саме ця маска попалась мені в одному б'юті-боксі, тож це міні-версія об'ємом 35 мл.

З маркою Caudalie я знайома вже років 15 - тоді я дуже захопилась їх продукцією, разом із Filorga, Lierac та Nuxe. Проте, наразі з'явилось стільки нових цікавих (а іноді і більш доступних) брендів, що від цих марок я останнім часом мало що купую.

Але повернемось до масочки.

Її основу складає рожева глина та екстракт винограду. Глина очищує, а екстракт винограду, за запевненнями виробника, має дренажну дію. Крім цього, в складі також є ензими папаї, що забезпечують сяяння шкіри та наче звужують пори. Загалом є багато непоганих компонентів, таких як екстракт кави, олії шавлії та петрушки, молочна кислота та інше. Склад мені здався непоганим.

Маска має аромат бергамоту та лаванди, олії яких також зазначені у складі компонентів.

Детокс від Caudalie
Детокс від Caudalie

Щодо пакування, то мені неймовірно подобається дерев'яна кришка. Більше особливостей пакування продукта не має.

Сама маска має рожевий колір та доволі рідка за консистенцією.

Наносити її треба тонким шаром хвилин на 5. Висихає досить швидко, тож якщо залишити надовше - виникає відчуття стягнутості. Крім того, виробник зазначає, що не можна чекати поки маска висохне на обличчі та потріскається.

Якщо використовувати все за інструкцією, то маска вивявляється доволі комфортною, та навіть на моїй сухій шкірі проявляє себе дуже лагідно.

Використовую кілька разів на тиждень.

Як експрес-маска, що на короткий час дійсно трішки покращує колір обличчя, продукт дійсно непоганий. Одразу після використання шкіра оксамитова та гладенька, але не пересушена. Тож, загалом, маска дуже сподобалась.