Неймовірний освіжаючий дует Countrycation від Mermade
У літню спеку догляд за шкірою має велике значення, а вагомим плюсом буде приємний парфумований шлейф
Гелі для душу то моя слабкість, оскільки ванна кімната, це те місце де мама може годинку відпочити та розслабитись. Тому до підбору ароматів я ставлюсь дуже відповідально. У своїй лінійці парфумованих гелів для душу Mermade, створили чудову можливість придбати невеличкий об’єм та обрати саме те що потрібно)
Мені дуже пощастило і я з першої спроби зайшла свій ідеальний аромат. Countrycation поєднує в собі свіжість огірка, соковитість яблук та іскристість цитруса.
Цей аромат чудово бадьорить вранці, а під час вечірнього релаксу заспокоює та готує до обіймів сну. Сам гель чудово піниться, не сушить шкіру, та лишається на тілі ледь помітним шлейфом.
І як же не доповнити його, найніжнішим лосьйоном, що огорне шкіру легкою вуаллю та подарує довготривале відчуття свіжості та зволоження, після його використання моя шкіра стала шовковистішою та ніжнішою на дотик. Безперечно я в захваті від результату!
Тепер хочу зібрати всю лінійку Countrycation – парфуми, дезодорант, та звісно гель і лосьйон.
Коментарі (0)