Домашній догляд, не більше
Шкіра обличчя, потребує особливо ретельного догляду, одним із важливих етапів є пілінг, адже завдяки йому шкіра позбувається відмерлих часточок епідермісу і швидше оновлюється.
Раз на два-три місяці я роблю професійний пілінг у косметолога, а вдома користуюсь пілінгом з гліколевою та молочною кислотою від українського бренду Sane.
Незважаючи на невелику ціну, в цього виробника є гарні, працюючі засоби.
Пакування та склад
Пілінг знаходиться в прозорій пластиковій бутилочці з дозатором, по своїй консистенції засіб схожий на гель, його зручно наносити на обличчя, тому що він не тече.
В складі гліколева та молочна кислоти, відсоток гліколевої кислоти виробник не вказав, а ось молочної 5% , цієї концентрації вистачить лише для зволоження.
Використовувати пілінг можна 2 рази на тиждень.
Спосіб застосування простий: наносимо на чисту, суху шкіру уникаючи зону навколо очей, очікувати 10-15 хвилин, після ретельно змиваємо.
Результат
Коли вперше я спробувала цей пілінг відчувалася легка печія і почервоніння, наступного разу таких відчуттів не було, мабуть шкіра звикає до дії кислот.
Якоїсь супер дії я не помітила, але тон обличчя став більш рівнішим і зменшилась кількість закритих комендонів, які в мене інколи з'являлись.
Звісно, професійний пілінг він не замінить, а от як домашній цілком згодиться.
Коментарі (0)