Чистикова Дар'я

Матуючий тонік для обличчя від Tink

Матуючий тонік для обличчя від Tink

Хочу розповісти про ще один засіб з подарункового боксу 🎁 - про матуючий тонік для обличчя Розмарин-Саліцилова кислота від TM Tink.

Тонік не має кольору, прозора водичка, аромат легкий, трав'яно-солодкий – не переслідує, не душить і не набридає. Сам по собі тонік не залишає ні липкості, ні плівки, ні якихось слідів.

Тонік я використовую вже більше неділі, двічі на день, і поки що можу сказати тільки те, що я їм задоволена. У мене він не викликає дискомфорту, поколювання або печіння, хоча напевно на відкритих ранках може трохи пощипувати, взагалі приємний у використанні. Тонік добре знімає сухість після вмивання твердою водою (або агресивними засобами) та добре тонізує.

Матування в таку спеку я взагалі не бачу від жодного засобу (у нас ☀️ зараз), воно коротке, за принципом – протер і деякий час шкіра без блиску. Величезна перевага тоніка в тому, що він не сушить шкіру.

Загалом я вважаю, що тонік це не той засіб, який помітно може перетворити шкіру, тож на це не розраховую, але використовувати його приємно. Із запаленнями не бореться, але і нових не провокує😊

Тож особисто я продовжу ним користуватись, адже шкіра реагує на нього добре👌