saybeautyk

Санскрін для білосніжок

Санскрін для білосніжок

В мене нещодавно зʼявився пробник такого санскріну. Я, взагалі-то, спочатку його не зрозуміла, бо думала, що це буде спф з тоном, а при нанесенні… ніяким тоном і не пахло 😂

А потім я вже допетрала, що tone up - це не означає, що в засобі присутній тон)))

Давайте одразу пройдемося по складу?

Фільтри фізичні: оксид цинку, діоксид титану. В складі є також антиоксиданти: екстракт центели, ніацинамід, екстракт гриба мацутаке, зелений чай.

Дуже класно, що крем збагачений антиоксидантами - вони будуть надавати додатковий захист. Фізичні фільтри означають, що поновлювати засіб треба кожні 1,5-2 години (максимум - 3).

При нанесенні він виглядає так, як на фото - персикового кольору. Під пальчиками, насправді, відчувається «пісочок» - гранулам освітлювального пігменту. І фізичні фільтри теж відчуваються - лежить на обличчі важко, це не та невагома текстура, до якої ми звикли з хімічними фільтрами. Також дає блиск, але він прям жирненький - не glass skin (фото долоні).

Тому я б рекомендувала цей спф більше дівчатам з сухою/нормальною шкірою, або на період осінь-зима.

Крем значно вибілює обличчя - мені ок, бо я білосніжна. Дівчаткам з середнім тоном шкіри, з жовтим/оливковим підтоном навряд-чи підійде.

Додаю фото на шкірі - як бачите, мене зараз конкретно підсипало, тому дуже добре видно, що нічого крем не перекриває, а просто освітлює.

В цілому непоганий санскрін для любителів фізичних фільтрів, не можу сказати про нього нічого поганого. Як же добре, що є в нашому житті мініатюрки🫶🏻