saybeautyk

Мій досвід використання крафтової косметики

Мій досвід використання крафтової косметики
Мій досвід використання крафтової косметики

Почну з того, що я взагалі не дуже добре відношусь до косметики ручної роботи. Звісно, я любителька глиняних масок і люблю поекспериментувати з ними, але все інше - ну таке)

Я була у свого дерматолога на процедурах у лютому, і вона запропонувала мені спробувати ензимну пудру та дала пробник крему. Найголовніше, що все це вона виготовляє САМОСТІЙНО. Чесно, якщо б це була не її продукція - я б відмовилась, але вона реально виготовляє самостійно косметику, ще й ПРАЦЮЄ на ній, і повірте, результати вражають! Я за весь свій довгий шлях боротьби з акне була у багатьох косметологів на процедурах, але конкретно у цього лікаря золоті руки! Навіть після механічної чистки обличчя сяє, запалень немає - перфект😍 до речі, саме вона і вела моє лікування на СР (якщо комусь потрібен контакт крутого лікаря-дерматолога - пишіть, поділюсь; вона приймає онлайн і офлайн у Запоріжжі).

Так ось, я спробувала міні ензимної пудри і була вражена. Це неймовірний продукт, одразу ж замовила 100 г собі.

Пудра на мʼякій миючій основі (кокосульфат чи щось таке, точно ПАР з кокосу), містить в собі ензими бромелайн, папаїн, а також білу глину (каолін), квіткові пудри піону, родіоли рожевої, гриба шиїтаке.

Помол - як мука (це не дивно, адже пудра на каоліні), при змішуванні з водою стає рожевого кольору, дуже добре піниться. Якщо додати трошки менше води - відчуваються вкраплення квіткових пудр (виходить ще й механічне очищення, дуже делікатне і обережне), більше - просто піна.

Пудра круто шліфує шкіру та знімає наявні запалення, коли в мене вистрілює загострення, я обовʼязково починаю використовувати її частіше. Для мене взагалі нонсенс, що проста вмивалка (по суті ж ензимка - це вмивалка) може так класно працювати.

Шкіру, звичайно, трохи сушить. Дуже економна у використанні.

Вона у мене вже на підході до кінця, я купила на заміну нову - взяла іншу просто з цікавості, адже конкретно ця була моєю першою ензимною пудрою взагалі. Впевнена, що обовʼязково повернуся до неї❤️‍🔥

p.s. До речі, Олена Володимирівна (так звати мого лікаря) підбирає рецептуру ензимної пудри для кожного пацієнта окремо, враховуючи особливості стану шкіри. Я вважаю, що це дуже круто.

Було б цікаво почитати вашу думку щодо крафтової косметики ручної роботи в коментарях 👇🏻