Оліч

Назбиралась ціла купа порожніх пляшечок

Назбиралась ціла купа порожніх пляшечок

Ох який же то стрес для гаманця ті порожні флакони 😁.

Постараюся пробіжатися коротко та по ділу. Відмічу продукти що скінчилися, та що прйдуть на заміну. Почнемо з волосся.

🟠 Протеїнова маска для для пошкодженого волосся La'dor Eco Hydro LPP Treatment (писала відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/8496/). Для мого пористого волосся, що потребує ущільнення, вона безтолкова. Але я знаю що багато хто задоволнений їю. Не повторю, користуюся зараз DSD De Luxe Keratin Treatment Mask № 4.3.

🟡 Кондиціонер для зміцнення волосся DAVROE Fortitude. Австралійський веганський бренд, непоганий цклад, але ціна зараз за 325 мл півтори тисячи гривень. Ефекту я ніякого особливого не побачила, тому не повернуся до нього. На заміну їде Grown Alchemist Strengthening Conditioner.

🟡 Двофазний незмивний кондиціонер Previa White Truffle Biphasic Leave-in Filler Conditioner. Давно закінчився, єдиний плюс для мене - дуже приємний аромат. А так не побачила ніяких змін коли користувалась, і коли перестала користуватися теж, можливо тому що паралельно використовую ще креми для волосся.

Про волосся мені важкувато давати відгук, бо стан волосся дуже дивний, тож мені дуже рідко що припадає до душі. Можливо дівчатам з нормальним волоссям сподобаються ці продукти.

🟢 Антиперспірант-спрей тривалої дії Biotrade Odorex Deo Antiperspirant Spray. Писала відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/8499/, непогано свою задачу виконує, вистачило на дуже довго, вже купила ще одну пляшку на заміну.

🟢 Скраб для тіла антивіковий Collistar Anti-Age Talasso-Scrub. Відгук тут -https://club.makeup.com.ua/post/9171/. Мені сподобався, гарний склад без мінеральних олій всього такого. Приємний аромат апельсинового печива. Не впевнена, що буду повторювати, тому що ціна 1300-1700 грн за 700 гр, яких вистачає на 4 місяці. Для мене це здається не дуже гарним варіантом, бо я не бачу такої вже цінності в скрабах для тіла, я його можу зробити вдома сама з солі/кави, меду, та олій. Колись ще до карантину ми їздили іноді з дівчатами-колегами після роботи в басейн з сауною, і влаштовували собі там імпровізоване спа) Мішали собі скраб зі відпрацьованої кави з кавомашини + мед + ефірна олія апельсину + оливкова олія, можна додати ще трошки гелю для душу. Було теж дуже класно, аромат був просто неймовірний, натуральний склад і дуже дешево виходить) Тому може просто згадаю ті роки і зроблю щось таке собі вдома (головне робити на 1 раз, бо без консервантів там з'явиться пліснява).

🟢 Гель для вмивання Eucerin DermatoClean Refreshing Cleansing Gel. Нормальний гель, не сушив шкіру, непогано очищував, на тваринах не тестується, ціна адеватна, претензій немає) Але купила спробувати інший гель Caudalie Vinopure Purifyng Gel Cleanser, просто цікаво.

🟡 Сироватка для обличчя (вікористовувала на вечір) CUSKIN Dr.Solution Bifida Barrier Ampoule, відгук тут - https://club.makeup.com.ua/post/10751/. Непогано, але нічого неймовірного я не помітила. Можливо на заміну візьму Manyo Factory Bifida Biome Complex Ampoule, у них майже ідентичний склад, але ще подумаю.

🟢 Dr.Ceuracle Vegan Kombucha Tea Gel Cream (крем на ранок) - писала про нього https://club.makeup.com.ua/post/9572/. Для літа і жирної шкіри гарний варіант, легкий гелевий крем, щоб не обтяжувати шкіру.

🟢 Лікувальний бальзам для губ Blistex Lip Medex - щось дуже схоже на кармекс. Цілком непогано, особливо на початку, коли губи до нього ще не звикли. Купила за заміну Hurraw! Black Cherry Tinted Lip Balm - класний веганський бальзам з ароматом вишневих кислих мармеладок, ще й зовсім легкий відтіночок дає ❤. А ще взяла з ароматом шоколадних цукерок, але вишневий мені сподобався більше.

🟢 Сонцезахисний зволожувальний крем A'Pieu Super Air Fit Mild - купувала приблизно за 750 грн, зараз ціна дивна. Хороший, легкий крем, нарікань немає. НА заміну у мене тепер тонуючий Colorescience Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex Spf 50. Хоча іноді не хочеться морочити голову з тонуючим SPF щоб піти на тренування, наприклад, тому думаю треба мати про всяк випадок і звичайних сонцезахист.

🟢💚 Erborian Nude BB Cream 5in1 - відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/7867/. Однозначно хороший крем, 15 мл мені вистачило на довго. Поки що буду користуватися Colorescience, а потім можливо куплю знову.

🟠 Гель для брів вів'єн сабо, працював непогано, валявся в мене він вже дуже довго, і нарешті у мене є заміна від українсього бренду - Hedonic Clear Brow Gel. А цей тепер з радістю можу викинути)