Чистикова Дар'я

Крем для рук від Tink🇺🇦

Крем для рук від Tink🇺🇦

Наразі останній продукт від Tink з 🎁 боксу - зволожуючий крем для рук з олією авокадо🥑 та маслом Ши.

Якщо коротко, приємний крем з гарним ефектом та привабливим дизайном для порятунку шкіри рук👐

Формат крему невеликий, зручно брати його із собою. З мінусів форми тюбіка: мій крем за неділю вже майже закінчився, і зараз вкрай незручно його діставати.

Текстура крему приємного світло-зеленого кольору, не щільна, а більш легка та м'яка, однак і не рідка, по руці не розтікається, крем лежить нерухомо.

Розподіляється дуже легко і вбирається повністю у процесі розподілу. Відчуваються олія у складі, але ефекту жирності немає. Шкіра лише трохи блищить, стає м'якою та зволоженою.

Аромат більше косметичний, солодкуватий, і якщо довго принюхуватись, то можна відчути запах свіжого авокадо (чи мені хочеться в це вірити 🙈). Але яскраво вираженого аромату немає, він цілком натуральний. На руках аромат залишається досить довгий час і ніяк не заважає. Навпаки, дуже приємно відчувати його, немає дискомфорту з цього приводу.

Із плюсів, є масло Ши, яке відмінно підходить для зволоження та живлення. Також є гліцерин – компонент, який візуально покращує вигляд шкіри.

Моя основна проблема лігті, на них завжди тріщини, сухість та лущення. Картина не найпрезентабельніша. Після нанесення є моментальний ефект покращення. Шкіра виглядає наповненою, зволоженою та тріщини згладжуються. За це, звісно, ​​величезний плюс➕

В планах спробувати ще і кокосовий🥥 виключно заради аромату. Рекомендую спробувати 👍