Міцелярна вода з екстрактом меліси й пантенолом Tink Micellar Water Melissa-Panthenol

Міцелярна вода з екстрактом меліси й пантенолом Tink Micellar Water Melissa-Panthenol

Ця міцелярна вода в мене викликала неоднозначні відчуття. Але про все по порядку.

Міцелярна вода від українського бренду Tink з екстрактом меліси й пантенолом. Як заявлено виробником, вона має м"яко очищати, дбати про шкіру, схильну до сухості, почервоніння та подразнень. Екстракт меліси тонізує і освіжає епідерміс, а пантенол надає регенеруючий та заспокійливий ефект для подразненої шкіри. Часте використання міцелярної води не змінює природний гідроліпідний баланс, даруючи шкірі чистоту та зволоження. Не містить SLES, SLS. Підходить для всіх типів шкіри, особливо для сухої та чутливої. - Ці заяви такі багатообіцяючі, що міцелярна вода прям еліксир... Не люблю таких гучних заяв.

Міцелярна вода має приємний легкий м"ятний аромат, не хімозний.

В цілому, я не люблю знімати макіяж міцелярною водою. Я роблю це гідрофільною олією. Але мені випала можливість протестувати, тому розповідаю про свій досвід.

На мені було мінімум макіяжу - це тональний крем, нафарбовані вії та брови.

Спочатку все було добре: я добре пропитала спонжі (мені потрібно було 3 шуки на зняття макіяжу), прикладала спонжик до ока, щоб міцелярна вода розчинила туш, і знімала. На перших двух спонжах все було добре.

Далі почалися спецефекти - коли вже дознімала макіяж з очей, очі почали пекти. Та так сильно, що прийшлося бігти вмиватися.

На мою думку, це була погана ідея, додати в склад міцелярної води екстракт меліси, молочну кислоту. Мабуть, ці інгредієнти викликають печіння. Це такий жирний мінус цього засобу, що інші деталі просто не мають значення!

Ця міцелярка точно не для чутливої шкіри.

Мені не сподобалась, і вам не рекомендую.