Матувальний тонік для обличчя "Розмарин" Tink Face Tonik

Матувальний тонік для обличчя "Розмарин" Tink Face Tonik

Що собою представляє цей тонік?

Цей тонік відноситься до ряду матуючих. Я схильна уникати продуктів з такими властивостями. Бо впевнена, що навіть жирній шкірі потрібне зволоження та ніацинамід для себорегуляції.

Тонік має доволі не поганий склад: Aqua, Rosemary (Rosmarinus Officinalis) Water, Glycerin, Propanediol, Lactic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Sodium Citrate, Alcohol Denat, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Fragrance. Тонік збагачений комплексом активних компонентів: гідролатом розмарину, саліциловою, винною, молочною та гліколевою кислотами - вони в списку одразу після води . Спирт в середині списку складу, після кислот - це доволі не погано.

Основна задача тоніка, як заявлено виробником - відновлення природнього рН-балансу, регулювання роботи сальних залоз, звуження пор, бактирицидні та протизапальні властивості. І, судячи по складу, тонік має з цими функціями справлятися.

Тонік має приємний, ледь помітний косметичний аромат. Тонік рідкий, без кольору-прозорий, як водичка.

У мене проблемна шкіра з періодичними висипаннями, але надмірної жирності немає.

Тонік наносила за допомогою спонжів у вечірньому догляді. Печіння на шкірі не було. Через декілька застосувань, помітила, що нових висипань і негативної реакції на моїй шкірі тонік не викликав. Шкіру не сушить. Не залишає липкої плівки. А отже, мені підійшов! Щодо позитивних якостей і роботи з себорегуляцією говорити рано, бо це має бути накопичувальний ефект. А в мене є і інші активи у догляді, які працюють у цьому напрямі. Шодо матування шкіри - особливого ефекту не помітила, так як перекриваю тонік кремом.

Ціна тоніка не космічна, то ж можна спробувати, а часом і вам підійде!